Wpis z mikrobloga

@bizzi0801: nie zauważyłem żeby tag mu kiedyś współczuł, może pojedyńcze osoby czy trolle. Natomiast zauważyłem, że cały tag współczuję knurowi i traktuje jako kogoś lepszego niż major. Tu nie ma lepszych gorszych. Obaj to śmierdzące lenie i pasożyty. Jeden pasożytuje na drugim i dzięki temu udaje im się przeżyć.
  • Odpowiedz
@bizzi0801: wydaje mi się że dlatego bo major w kontakcie z widzami twarzą w twarz można powiedzieć że zachowywał się w porządku. Przynajmniej z tego co można było zobaczyć na filmach nagrywanych przez niego lub osoby trzecie. Natomiast konon zawsze jest agresywny i wymusza kasę. To że idioci tam jeżdżą i płacą to inna sprawa. Takie moje przypuszczenia.
  • Odpowiedz
@bizzi0801 ciężko mówić o jakichś konkretnych przypadkach empatii tutaj. Moim zdaniem najlepsze wyjście to nieemocjonowanie się tak Szkolną jak niektórzy to robią, znajdując sobie wśród postaci zapewniających rozrywkę, realnych wrogów
  • Odpowiedz
@Wowowowo: Każdy wie że Konon to taka sama gnida jak ćpun,ale jest on lepiej traktowany na wykopie bo jest postacią memiczną jego zachowanie czy wypowiedzi sprawiają że właśnie wszyscy to chcą oglądać i odbiorcy poprawia się humor widząc warchlaka gadającego o wszystkim i o niczym u szczura jest odwrotnie przecież widząc ten jego tępy ryj to nóż w kieszeni się otwiera jego gnioty ogląda się tylko po to aby tylko
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bizzi0801: ludzie to uniwersum chyba traktują poważnie jak posiedzenie rządu. Tam nikt nie musi być wzorem moralności, wręcz przeciwnie im bardziej chore akcje się tam dzieją tym lepiej bo później jest z tego content.Nie kminie jak można mieć jakieś wczuty żeby zgłaszać kolejne kanały i wylewać tyle gówna na jakiegoś żulika śmiesznego
  • Odpowiedz