Aktywne Wpisy
Hugolina +19
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +91
Mirek @Jacenty9 zasugerował coś, co przyszło mi dzisiaj rano do głowy. Mianowicie, na fakturze zakupu widnieje tylko "główny" przedmiot, a gratis jest pomijany, dzięki czemu można odliczyć od podatku coś kupione na własny użytek. Biorąc pod uwagę, że w opisach przedmiotów jest wspominane finansowanie, zakładam że leasing też wchodzi w grę.
Dla pewności, wysłałem do gościa fejkowe zapytanie o ofertę. Jeśli nie dostanę odpowiedzi w przeciągu kilku dni to zadzwonię do niego. Zaplusuj jeśli chcesz być zawołany do kolejnego wpisu.
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu #biznes #finanse #csiwykop
Ciekawym tropem Mirku jest też znaczne zawyżenie ceny - zobacz sobie na konkretnych modelach, ale np. ten Lex kosztuje około 280k z tego co pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najdroższa Giulia z 2.0 wg cennika 243 400
Z zestawem Graala u nich 289 000
Nie chce mi się liczyć, ile jest wart Bagażnik pełen Graala, ale na pewno nie jest warty 45 600 złotych. Coś jest na rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@peterr767: Jak ktoś chce tak kombinować z odliczeniami to równie dobrze może sobie wydrukować faktury kosztowe w wordzie bo każda kontrola to podważy :>
I cyk do więzienia i sprzedający i kupujący...
Cashback najczęściej to różnica pomiędzy katalogiem a ceną transakcyjną