Aktywne Wpisy

hell_naw +154
zaraz 6 , mirasy wstają do roboty. a korporacje placa kobieta żeby nie miały dzieci w swoich przedszkolach dla dorosłych
#pracbaza #praca #dziendobry
#pracbaza #praca #dziendobry

Zawsze przeraża mnie to, że niektórzy właściciele psów zdają się nie rozumieć, że dzieci to ludzie, a psy nie. Jakby zatarła się jakaś granica w ich mózgach. Przecież dziecko ma takie samo prawo być na plaży czy w restauracji jak oni sami, bo te miejsca są przede wszystkim dla ludzi.
Dodam od siebie, że wychowałem się koło Mielna i psy na plażach to dramat. W gminie Mielno obowiązuje zakaz wchodzenia z psami
Dodam od siebie, że wychowałem się koło Mielna i psy na plażach to dramat. W gminie Mielno obowiązuje zakaz wchodzenia z psami
źródło: 19567
Pobierz

źródło: comment_1611315251yJYJOzJKVupS3xsQmlvKeN.jpg
Pobierzźródło: comment_1611317512PY1dq8KnNKwPNSjit8EJI0.jpg
PobierzPo 1 jakie to ma znaczenie?
Po 2 ty myślisz że Sakieiwicz ze swojej kieszeni dał złotówkę? Przecież jego pseudo media które zarabiają kokosy na współpracy ze spółkami skarbu państwa.
Ciekawe kto wpadł na tak genialna nazwę, której za cholerę nie mogę zapamiętać. To brzmi jak jakiś pakistański serwis
Składam pc windowsowe i dysk m2 gen3 sabrent płyta z490 a pro obudowa lancool 215 i uwaga brak dołączonej śrubki w zestawie w wymienionych elementach jest natomiast shield osłona dysku i ona teoretycznie dysk dociśnie ale czy napewno ? Chyna szkoda ryzykować i jednak kupić taką albo szukać ? Ryzykowana sprawa troche czy dociskać osłoną i JOLO ? #komputery #pcmasterrace
źródło: comment_1611333001XYwiF4VBTrMOO4PuwPv1XS.jpg
PobierzPrzecież w tych pisowskich szczekaczkach od sakowskiego takie same fikołki i takie samo gęste jak w tvpis. Za darmo na pewno tego nie robią. Więc żadna różnica bezpośrednio czy pośrednio i tak pan zapłaci, pani zapłaci. Każdy podatnik zapłaci za to, więc różnica żadna.