Pytanie Składam pc windowsowe i dysk m2 gen3 sabrent płyta z490 a pro obudowa lancool 215 i uwaga brak dołączonej śrubki w zestawie w wymienionych elementach jest natomiast shield osłona dysku i ona teoretycznie dysk dociśnie ale czy napewno ? Chyna szkoda ryzykować i jednak kupić taką albo szukać ? Ryzykowana sprawa troche czy dociskać osłoną i JOLO ? #komputery #pcmasterrace
@ddes Po 1 jakie to ma znaczenie? Po 2 ty myślisz że Sakieiwicz ze swojej kieszeni dał złotówkę? Przecież jego pseudo media które zarabiają kokosy na współpracy ze spółkami skarbu państwa.
@Panorqmico: Śrubkę poszukaj w pudle od płyty głównej, sam szukałem jak kupiłem po czasie ten dysk i w pudełku od niego nie znalazłem ale w pudełku od płyty już była
#szkola #zamach jestem zawiedziony, że w całym przekazie medialnym wszyscy prześlizgują się w ciszy nad tematem szkodliwości mediów społecznościowych i jakiejkolwiek próby ograniczenia ich działaności. Nie wiem czy jakieś zjawisko w ostatnich dekadach zrobiło tyle złego dla społeczeństwa co te wszystkie tiktoki, instagramy itd.
Składam pc windowsowe i dysk m2 gen3 sabrent płyta z490 a pro obudowa lancool 215 i uwaga brak dołączonej śrubki w zestawie w wymienionych elementach jest natomiast shield osłona dysku i ona teoretycznie dysk dociśnie ale czy napewno ? Chyna szkoda ryzykować i jednak kupić taką albo szukać ? Ryzykowana sprawa troche czy dociskać osłoną i JOLO ? #komputery #pcmasterrace
Po 1 jakie to ma znaczenie?
Po 2 ty myślisz że Sakieiwicz ze swojej kieszeni dał złotówkę? Przecież jego pseudo media które zarabiają kokosy na współpracy ze spółkami skarbu państwa.
Ciekawe kto wpadł na tak genialna nazwę, której za cholerę nie mogę zapamiętać. To brzmi jak jakiś pakistański serwis