QoTheGreat
1923
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
mikessos
@QoTheGreat: Al-Kibla ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

333
PodlaskiRolnik
PodlaskiRolnik
@QoTheGreat: aliakcza xD
263
Vakabayaschi
@QoTheGreat: ajzenbiśla
31
testcrypto
testcrypto
@Panorqmico murku p------o Ci się
9
Panorqmico
Pytanie
Składam pc windowsowe i dysk m2 gen3 sabrent płyta z490 a pro obudowa lancool 215 i uwaga brak dołączonej śrubki w zestawie w wymienionych elementach jest natomiast shield osłona dysku i ona teoretycznie dysk dociśnie ale czy napewno ? Chyna szkoda ryzykować i jednak kupić taką albo szukać ? Ryzykowana sprawa troche czy dociskać osłoną i JOLO ? #komputery #pcmasterrace
6
renifrey
renifrey
@ddes
Po 1 jakie to ma znaczenie?
Po 2 ty myślisz że Sakieiwicz ze swojej kieszeni dał złotówkę? Przecież jego pseudo media które zarabiają kokosy na współpracy ze spółkami skarbu państwa.
3
renifrey
renifrey
@QoTheGreat
Ciekawe kto wpadł na tak genialna nazwę, której za cholerę nie mogę zapamiętać. To brzmi jak jakiś pakistański serwis
3
Panorqmico
@testcrypto czemu murku ? :)
2
Tehnikolor
Tehnikolor
@QoTheGreat: Abominacja?
1
Chicane
@QoTheGreat: ALEBIDA
1
ddes
Moze mi ktos wyjasnic, dlaczego powiela sie klamstwo jakoby ten projekt byl finansowany z funduszy publicznych?
1
ddes
ddes
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
Panorqmico
@testcrypto a nie tu
1
Panorqmico
1
QoTheGreat
@Panorqmico: Poszukaj takiej, pewnie ta sama śrubka co do cdromów kiedyś była ;d
1
A.....i
A.....i
@Panorqmico: wystarczy, dysk nawet będzie działać tak jak jest na zdjęciu, byle piny miały kontakt.
1
konndzzio
@Panorqmico: Śrubkę poszukaj w pudle od płyty głównej, sam szukałem jak kupiłem po czasie ten dysk i w pudełku od niego nie znalazłem ale w pudełku od płyty już była
1
fatalne_przejezyczenie
fatalne_przejezyczenie
@Panorqmico docisk wystarczy, nikt nie będzie z tego strzelał ( ͡º ͜ʖ͡º)
1
LostTranslation
LostTranslation
@QoTheGreat: HAANS!
0
posepny_zniwiarz
posepny_zniwiarz
@Panorqmico zrobiłeś wpis we wpisie o Alabamie
0