Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +151
Wykop jak zwykle zasrany bo zginął jakiś kolo z wyższych sfer. Polityk, którym się podniecacie jakby to był drugi Wałęsa. Tymczasem chłop jakby mógł to by sprzedał Polskę ruskim dla świętego spokoju i taniej ropy.
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
źródło: videoframe_8403
Pobierz
Pytałem się 4 dziewczyn co sądzą o powrocie do byłej z wielkim bukietem róż i proszeniem o wybaczenie i każda z nich powiedziała ze to dobry sposób.
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD
nie wiem kogo sie słuchać.
#rozstanie #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD
nie wiem kogo sie słuchać.
#rozstanie #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow

https://www.youtube.com/watch?v=SNT5MzjAAms
Wow, jak to jeździ. Widzi przechodniów idących równolegle po lewej podczas gdy skręca w lewo? Poczeka 3 sekundy żeby doszli i przeszli przez przejście żeby im przed twarzą nie przelatywać. Po prostu pełna kulturka z patrzeniem na innych. Ale znowu nie jest ślamazarą, jest STOP, jest wcześniej od innych, obok nie rusza to sam leci. Raz się na STOPie zawiesił jak nic nie było, better safe than sorry, ale i tak, to jest beta dopiero.
Już od dawna wiadomo, że jeździ lepiej od statystycznego kierowcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)