Ma ktoś może powerbanka (jump starter) z firmy baseus o pojemności 8000 mAh, 800A? Czy u was po próbie uruchomienia samochodu przestaje działać latarka i przycisk od niej? Czy można sprawdzić po tym poziom naładowania? Pomijając, że nie jest w stanie mi uruchomić samochodu to właśnie dzieją się takie rzeczy ( ͡°ʖ̯͡°) #powerbank #aliexpress #samochody
@wypokowy_expert: Niby powinno być w stanie do 2.5l diesla uruchomić, a mój to 1.9tdi. Dzisiaj jak było te -5 a nie -20 to w sumie lepiej mu poszło i samochód się uruchomił, ale nie wiem czy to z power banka czy z samego akumulatora xD Ale po uruchomieniu pokazywało stan baterii. Może za słaby starter na golfa IV 1.9TDi i trzeba było kupić mocniejszą wersję ( ͡°ʖ̯
@Aroko: Mam dokladnie ten starter i bez problemu odpalil 1.4 diesel'a oraz 1.3 benzyne (z samego akumulatora żadne z powyższych nie mogło odpalić, tylko lekkie kręcenie). Odkąd wymieniłem akumulator w aucie nie bylo okazji użyć tego sprzętu. Tej latarki nie jestem w stanie sprawdzić.
@grzela52: U mnie po prostu było tak, że nie dało się sprawdzić nawet stanu naładowania baterii. Może jak jeden Mireczek wyżej powiedział, że za duży silnik (za duży pobiera prąd na tak dużym mrozie rzędu -20 stopni)
Czy u was po próbie uruchomienia samochodu przestaje działać latarka i przycisk od niej? Czy można sprawdzić po tym poziom naładowania? Pomijając, że nie jest w stanie mi uruchomić samochodu to właśnie dzieją się takie rzeczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#powerbank #aliexpress #samochody
źródło: comment_1611140892t7XGA2Wa2OVumtGaNawecl.jpg
PobierzTej latarki nie jestem w stanie sprawdzić.