@pietrek16 kult youtubera w tym kraju na się mocno. Lubię czasem obejrzeć kawałek live wujka Bohuna czy truckerhioba ale jak ludzie są zapatrzeni w swojego wodza to jakaś masakra. Na czacie wyrazisz inne zdanie niż szefa to nagle stado atakuje jak wściekłe.
@eric2kretek: chłop naprawdę miał potencjał był dobrym tech-youtuberem recenzentem, bo kupuje większość sprzętu za swoją kasę, a nie tak jak inne sprzedawczyki po prostu robią lokowanie produktu. Ale co z tego, jak on chyba po prostu musi sam siebie oszukiwać, że te gówna co kupuję są zajebiste i do czegokolwiek potrzebne i nie umie wydać obiektywnej opinii, przez co jest jeszcze gorszy niż inni xD
@Pikas: Ale jaką bańkę? Gadżet jak gadżet, jeden lubi drogie restauracje, inny trekking pod Annapurną, inny nissana patrola i drukarkę 3d (które kosztują przeciętnie poniżej 1k), a ja lubię zbierać antyki. Połowę z tych gadżetów pewnie dostaje za darmo lub nawet tylko na testy aby nagrać film, w ostateczności jakieś spore rabaty. Ma pewnie działalności gospodarcze to sobie to wszystko wrzuca w koszta i odzyskuje część pieniędzy. A te filmy
#mocnyvlog
źródło: comment_16110234746qpnVtXAR2hLQMuQnFMJny.jpg
PobierzStac go na takie zakupy
Ja nie wiem jaki niektórzy mają poziom życia xD
Komentarz usunięty przez autora
Gadżet jak gadżet, jeden lubi drogie restauracje, inny trekking pod Annapurną, inny nissana patrola i drukarkę 3d (które kosztują przeciętnie poniżej 1k), a ja lubię zbierać antyki.
Połowę z tych gadżetów pewnie dostaje za darmo lub nawet tylko na testy aby nagrać film, w ostateczności jakieś spore rabaty. Ma pewnie działalności gospodarcze to sobie to wszystko wrzuca w koszta i odzyskuje część pieniędzy. A te filmy