Aktywne Wpisy
kaholko 0
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad

Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Wystarczy spojrzeć na systemy podatkowe w Hiszpanii, Francji, Niemczech, Danii i dostajemy zimny prysznic. Nawet w tych socjalistycznych skandynawskich rajach (Norwegia i Szwecja) jest normalniej. Długoterminowo, myślę, że to się na nich wszystkich zemści.
#biznes #gospodarka #firma #biurokracja #fiskalizm
Prawda jest taka, że ostatnio śledzę systemy podatkowe wielu krajów w Europie pod potencjalną emigrację i mi emigracja błyskawicznie przechodzi. Wszędzie oprócz Estonii tracę grubą kasę.Wczoraj oglądałem system podatkowy w Hiszpanii, z ciekawości, bo u nas zimno. Fajnie byłoby mieszkać na Costa del Sol, ale tam przeciętny etatowiec musi korzystać z księgowego,
Za małą wiedzę mam, żeby z Tobą dyskutować. Ja np. pracuję w Szwecji na coś w stylu umowy zlecenie (kontrakt), nic nie dostaje od państwa i zabierają mi 15% podatku.