Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1791
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +155
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
#cyberpunk2077 #pcmasterrace #gry #cdpr #playstation #xbox #ps4 #xboxone
Obrazki z PC, to też gra może być celowo zainstalowana na słabym HDD, gdzie kod nie nadąża wczytywać się .
Na dobry PC, tych błędów nie widać !
@cin123654: umniedziala.jpg, a jaki sprzęt masz? Bo nie każdy będzie miał wypasionego kompa, a do tego CP2077 został zapowiedziany długo przed wypuszczeniem PS5 i XSX, więc ich obowiązkiem było
Sporym ograniczeniem są zwykłe HDD gdzie nie wyrabiają z doczytywaniem. Nawet ci co na konsolach mają wymienione zwykłe dyski na SSD zauważyli poprawę.
Brak wiedzy o sprzęcie, wersji gry, i najważneijsze czy gra nie celowo na dysku HDD z lat 90
@supra107: Mity rozpowszechniasz. Za 3k spokojnie złożysz komputer który udziwgnie ci za tą grę z 40 fps na 1080 p z mieszaniną ustawień medium/high.
https://www.benchmark.pl/aktualnosci/red-dead-redemption-2-pc-problemy.html
Tak PC mają zawsze, teraz role się odwróciły i jest płacz.
@cin123654: Już mówiłem, że jeżeli mieli wydać grę na konsole, to mieli obowiązek doprowadzić te wersje do grywalności, ale widzę że twój elityzm nie daje ci tego do zrozumienia, jedynie PC się
@supra107: Możesz kupić PS5. Gra wygląda na nim ładnie i chodzi płynnie. Jedyny problem na ten moment to stosunkowo częste crashe. Sądze że wyeliminują to w przeciągu miesiąca.
@cin123654: Proszę nie siać bzdur, to gra stworzona z myślą o PC, PS4 oraz XOne, bo takie platformy są OFICJALNIE OBSŁUGIWANE.
To może takie wytłumaczenie: CDPR mówić gra na PS4 dobrze, ale gra na PS4 jednak źle, to CDPR zrobić gra na PS4 dobrze, nie zrobić gracz kupić nowa konsola. Teraz bardziej zrozumiałe?