Wpis z mikrobloga

wzrok ludzi pod blokiem, kiedy wsiadam do mojego złoma za 1500 zł (w którego przez 4 lata włożyłem łącznie może 600 zł) i odpalam od strzała na -20*C mrozie po tygodniowym postoju jest po prostu bezcenny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#zima #mroz #motoryzacja #samochody
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mmenelica: Nigdy nie rozumiem takich wpisów. W życiu nie zdarzyło mi się, żeby samochód nie odpalił, niezależnie czy było 10 czy -35 stopni. Nieważne benzyna czy Diesel.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@mmenelica: jeśli do takiego starego auta dołożyłeś tylko 600zł to wiem że to auto wymaga teraz dużych inwestycji. Za same wymiany oleju i filtrów powinieneś zapłacić tyle przez 4 lata
  • Odpowiedz
jednozdaniowa podkoloryzowana anegdotka, ale już się znaleźli tacy co to chcą tylko pokazać swoją wyższość nad randomem z internetu ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@mmenelica: Bo im nie odpala ( ͡° ͜ʖ ͡°) rano tez myślałem ze moja pełnoletnia golfina zapadła w śpiączkę, bo po przekręceniu kluczyka brzmiało to jak martwy akumulator, ale ćwierć sekundy później
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mmenelica: cóż to za wspanialy bolid? Juz któryś raz pytamy i nie odpowiadasz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Sm3rf1k: strasznie mnie to rozbawiło, bo mieszkam na Podlasiu i od kilku dni to jest temat numer jeden wśród moich znajomych, plus kilka dni temu właśnie nie odpaliłam już swojego auta i w te najgorsze mrozy zamiast autkiem to telepię się na uczelnię autobusem XD
  • Odpowiedz
@mmenelica: To bliski przyjaciel Hondy Civic, z tego co pamiętam. Jak się mylę to poprawcie. W UK nie widziałem dawno żadnego Rovera, już dawno poszły na żyletki ;)
  • Odpowiedz
@damian713: pali dużo, trochę stary, ale nie mam mu nic więcej do zarzucenia :)

@oldskul: dokładnie tak. No i nie tylko w UK jest ich mało, w Polsce to też model na wymarciu. Mój egzemplarz jest akurat zadbany, bez problemu przechodzi przeglądy i zdrowa blacharka. Niestety 80% tych aut jest w stanie agonalnym i niedługo nie będzie ich wcale.
  • Odpowiedz