Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Burczan jest dużo polek, które lubią tych ciemnych, a to często typy z krajow islamskich, a nie z Hiszpanii, chociaż w sumie nie wiem, co za roznica? Chodzi o wygląd czy i pochodzenie? Znam typa, młody i w sumie chyba dość przystojny i czarujący (lubi zagadywać) imigrant z turcji, no i to mu daje takie branie, że szok. Co tydzień wyjscie do pubu i klubu i co tydzień co najmniej 1
  • Odpowiedz
@zasadzka01: ja już tu kiedyś pisałam jak reaguję na zaczepki ze strony ciemniejszych kolegów, pic rel. Nie wiem skąd się w dziewczynach bierze pociąg do egzotycznych kolorów skóry, ale to ich sprawa w sumie. Ja od zawsze byłam wychowywana w duchu rasizmu i pomimo tego, że szanuję każdego człowieka, to nie związałabym się z kimś o ciemniej karnacji. Z resztą nie związałabym się z kimś, kto nie jest Polakiem, ale
Burczan - @zasadzka01: ja już tu kiedyś pisałam jak reaguję na zaczepki ze strony cie...

źródło: comment_16108062274oNVvNsuwE7imaEmIYJKC3.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kttttttttf: Ciężko oceniać podwórko, na którym nie masz swoich zabawek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, że dużo łatwiej zobaczyć co się dzieje w najbliższym otoczeniu, ale można się spodziewać, że nie tylko u nas ludzi ciągnie do zagranicznych znajomości. Z resztą ja tylko przytoczyłam zabawną historyjkę. Daleka jestem od oceniania i wyzywania od p0lek, bo w takim przypadku każdy przegryw, który zachwyca się japonkami, powinien być
  • Odpowiedz