Wpis z mikrobloga

Ale ta gra jest śmieciem. Chciałem wbić sobie punkty do 1 rangi i to był najgorszy błąd z 1940 pkt mam już 1750, każdy mecz dostaje na start w p---e 4:0, odrabiam potem jakimś cudem do 4:3 ale i tak przegrywam. W każdym meczu Robben i Kleiber, każdy mecz wygląda tak samo. Dlaczego obrona i śpd rywala ustawiają się sami i nie da się ich przejść, komputer sam przecina podania, odbiera piłkę, Sissoko na luzie dogania Neymara, a złoty Rashford u rywala dostaje podanie prostopadłe na pałe przez całe boisko i ma już sam na sam... Po tym update ta gra osiągnęła dno dna.
#fut
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Braand: czwartek i niedziela wieczór to czas na mecze towarzyskie lub squad battles dla takich casuali jak ja. W tamtym tyg w piątek, sobotę i niedzielę dzień wbiłem 10k punktów Rivals w 17 meczach. Odpaliłem DR w niedzielę wieczorem i 3 porażki z rzędu z maks 1 golem z mojej strony.
  • Odpowiedz
@koldinho: mam tak samo, gram sobie czasami i jednego dnia robię z 1000 na 1240, brakuje mi jednej wygranej do awansu do 4 dywizji i nagle pyk, wszystko w dupę i robi się 960, gdzie przy 940 jest spadek xd
  • Odpowiedz