Wpis z mikrobloga

Działa Wam archiwum u tego dostawcy(sharavoz)? Macie jakieś pomysły jak to zrobić by szło? na Samsung Tv SIPTV.
#iptv#sharavoz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sabuk2: zobacz czy dobra liste masz. W notatniku jak edytujesz powinno byc przy każdym kanale napis timeshift="3" jak nie ma to trzeba uzupelnic albo sciagnac od nich z panelu jak jest dostepna.

A jak ci sama lista chodzi, kanaly? U mnie kicha
  • Odpowiedz
te masz. W notatniku jak edytujesz powinno byc przy każdym kanale napis timesh

@johnmorra: Jest lepiej niż od każdego chinczyka z allie jakie testowałem. Ale gorzej niż telele.
  • Odpowiedz
@sabuk2: zobacz czy dobra liste masz. W notatniku jak edytujesz powinno byc przy każdym kanale napis timeshift="3" jak nie ma to trzeba uzupelnic albo sciagnac od nich z panelu jak jest dostepna.

A jak ci sama lista chodzi, kanaly? U mnie kicha

W ktorym miejscu to powinno byc?
Mozesz zaposac przyklad linijki? Oczywiscie bez log i hasla
  • Odpowiedz
@johnmorra: sprawdzając różne listy gdy wybrałem SMART IPTV w wersji 2 dla androida mam mozliwosc wyboru archiwum i faktycznie działą, lecz tylko przy podstawowych kanałach. Ciekawe czy można uzyskać więcej
  • Odpowiedz
@johnmorra: Mają tylko dla niektórych lista jest na stronie. Po kontakcie z supportem dowiedziałem się, że mają w planie dodanie większej ilośći archiw dla kanałów.
  • Odpowiedz
@sabuk2: no jak nie ma archiwum to sobie sam nie dodasz. to dziala tak ze oni musza po prostu wlaczyc nagrywanie danego kanalu w swoim panelu. inaczej nie bedzie dzialac ; p
  • Odpowiedz