Aktywne Wpisy
tcp-protocol +361
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

sąsiadka poprosiła mnie o pomoc w sprzedaży planszówek. Gdzie mogłaby je wystawić na sprzedaż? Są jakieś grupy sprzedażowe czy próbować w sklepach z grami?
Gry po polsku, angielsku, niemiecku, sprzed około 2-5 lat głównie, sporo historycznych i strategicznych.
#grybezpradu #gryplanszowe #planszowki
World of warcraft PL
Tinners’ Trail
Tribune Primus Inter Pares
El
Sąsiadka ma białego kruka prachetta którego oddałem za darmo parę lat temu xDDDDDDD
@Catoholic: Od tego zależy czy gra jest warta 300zł czy 30zł
https://www.facebook.com/groups/393609927334644