@fan_comy: Teraz to pewnie same aimboty i ruskie graja ( ͡° ʖ̯ ͡°) To się już nie powtórzy, jak się na xfire zgadywało z cumplami poznanymi na serwerach ehhhh
@Megawonsz_dziewienc się grało, toujanka na rifle albo zombie mody, lubiłem wszystko i sporadycznie gram do tej pory, chociaż ostatnio to chyba z 2 lata temu pykałem ;( to se ne vrati, piękny czas
@fan_comy: pamietam jak gralismy klanowki na tej mapce, a ja mialem ja tak obcykana ze niemcem z kar98k w wersji snajperskiej takie potezne hedszoty walilem ze mnie typy o aima posadzali XD
@fan_comy: najgorsze było to przerzucanie granatów na starcie :D w 5 sekund było wiadomo czy grasz do końca czy możesz iść zrobić sobie herbatkę na kolejną rundę
@fan_comy: zombie modow nie lubilem nigdy, zawsze vanilla w mym sercu, a najczesciej wlasnie rifle albo sniper only, a carentan to c0000000000000000000000000000000rva dziecinstwo tam spedzilem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Megawonsz_dziewienc xfire to poznałem tylko właśnie przez cod2 i w zasadzie po regularnym graniu w cod2 już nigdy nie wróciłem do niego. Ja swego czasu jeszcze mapki tworzyłem, głównie pod zombie jak się grało na jakimś Fusion czy innym zombie modzie. Fajne community było, swego czasu nieważne jaki server to znajome nicki. Ja całe życie grałem z nickiem AchtungPL, może kojarzysz?
@fan_comy: Masakra jaka to super gra byłem, te procedury dostawania się do klanów xD tagi, bindy, uczenie sie miejscowek z których trzeba było granat rzucić żeby w dane miejsce wpadł. Pamietam że tam gdzieś przy tym kurniku można bylo kogos z tego ckm granatem ściągnąć. No i garand w usa najlepszy, u niemców kar98k był super jak dla mnie ruskie tą ppshke mieli świetną na takie rushe :) Ale się
@Megawonsz_dziewienc zamiast trzepaka toujanka, zamiast podwórka carentan, zamiast szkoły stalingrad, zamiast wakacji viller bocage, hotel? Moskwa. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ jprdl ale bym se pograł!!!
@fan_comy: Tylko rifle only i te śmiesznie sparingi z innymi drużynami. Zombie mode też był git, tryb, w którym wykorzystywanie błędu z drabinką i chodzenie po teksturach to była podstawa przetrwania xD.
@fan_comy: Ale żeś przypomniał! A z 3 miesiące temu kolega z pracy płytkę pożyczał i przypomniał mi o tej gierce.
Pamiętam te kombinacje z grafiką, żeby na przeciętnym sprzęcie ponad 10 lat temu uzyskać 333fps, heh. Lubiłem też czasem pograć tdm thompsonem na Toujane. Po godzinie dużego skupienia byłem zmęczony xD Jeszcze ninja defuse była spoko akcją xD
@fan_comy: ostatnio miałem flashbacki z cod2 i z Kompanii Braci jak grałem w Post Scriptum na mapie Carentan i wbiegałem do miasta właśnie od tej strony ;)
znalazłem miejsce parkowania tego motojełopa który zawsze musi gazować jak p---b jak jedzie, fajna maszyna, ale by było przykro gdybym kiedyś obok zasłabł i się przewrócił na tego motorka
To się już nie powtórzy, jak się na xfire zgadywało z cumplami poznanymi na serwerach ehhhh
*DING* ( ͡° ͜ʖ ͡°)
.
Pamiętam te kombinacje z grafiką, żeby na przeciętnym sprzęcie ponad 10 lat temu uzyskać 333fps, heh.
Lubiłem też czasem pograć tdm thompsonem na Toujane. Po godzinie dużego skupienia byłem zmęczony xD
Jeszcze ninja defuse była spoko akcją xD