Jakiś pan troszkę nieśmiało chce się przypodobać stałemu elektoratowi a stały elektorat w komentarzach opowiada jak to guru ich upokorzył ale to nic bo idzie się przyzwyczaić i dalej są wierni.
Edit, a może to jest na serio wszystko zaplanowane by zasięgi zwiększyć. Może człowiek nieświadomie uczestniczy w SHOW. #lukaszbudowlaniec
@Neffarious096: Chłop nie wie o czym mówi. Gada o jakichś piłkarzach, strzelaniu karnego, o lojalności a nawet nie wie co leży u podstaw tej całej "dramy" (że tak to nazwę). Mówi że ludzie hejtują wszystko co robi Łukasz a to jest kompletna bzdura, po prostu ludziom nie podoba się że Łukaszowi odbiło w pewnym momencie i banuje jak leci każdego kto nie podlizuje mu się, opowiada bajki czego to on
@Neffarious096: @intelekt: Gościu po pierwsze nie ma pojęcia o czym gada (ani nie zna zarzutów do mitomana, ani nawet nie wie dokładnie, co mitoman pokazuje), a po drugie niewiele go to obchodzi, bo chciał się tylko załapać na rosnące zasięgi i cały czas gada o sobie i swoim kanale, a o shadowbańcu tylko przez chwilę, jak sobie o nim przypomni. Stracone 14 minut na oglądanie (no dobra, 7
@Neffarious096 obejrzałem przewijając trochę zamiast słowa wykop używał forum czemu? Mniejsza z tym ale widać że oglądał nasz filmik w sensie ten mój ale bez was by go nie było na końcu mówił że miałem problem do projektu że salon za mały xD
Jakiś pan troszkę nieśmiało chce się przypodobać stałemu elektoratowi a stały elektorat w komentarzach opowiada jak to guru ich upokorzył ale to nic bo idzie się przyzwyczaić i dalej są wierni.
Edit, a może to jest na serio wszystko zaplanowane by zasięgi zwiększyć. Może człowiek nieświadomie uczestniczy w SHOW.
#lukaszbudowlaniec
@Neffarious096: Stara zasada showbiznesu mówi
Każdy orze jak może ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widać chciał złapać trochę widzów i wyświetleń