Wpis z mikrobloga

Za moich czasów jeździliśmy deskorolką między pachołkami i jak ktoś potrafił oderwać oba kółka od ziemi naraz to był bogiem. To były czasy. A później weszło THPS ;/
  • Odpowiedz
@mdz88: eh kurde z 3 lata się uczyłam heelflipa jak nie więcej aż w końcu się nauczyłam, radość była wielka i nagle mój towarzysz do deskorolki z----ł sobie kolano, ja zachorowałam na ostrą anemię, miałam przerwę z 1 sezon i nigdy więcej mi się nie udało go zrobić (,)
Za każdym razem jak myślę o deskorolce to mi się ciśnienie podnosi, żałuję że to nie jest
  • Odpowiedz
@gloria_alleluja: proszę państwa i tak oto wykop wprowadza normy jak należy się cieszyć, a jak juz nie wypada gdyż jest to oznaką choroby psychicznej i niestabilności emocjonalnej.
xD
  • Odpowiedz
@gloria_alleluja: A ch#ja się znasz człowieku. Masz jakieś badania na ten temat, cokolwiek? Czy to Twoje osobiste doświadczenia którymi obiektami badawczymi są matka/siostra? xD Beka z Ciebie, brzmisz jakbyś tysiące kobiet w swoim życiu poznał na dłużej, a w realiach ta liczba nie przekracza wartości kilku.
  • Odpowiedz