Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +339
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +147
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Czy dodatek Horn of the Abyss to tylko dodatkowe kampanie i jakieś usprawnienia, czy też nowi bohaterowie i bardziej znaczące zmiany w rozgrywce?
Grałem kiedyś w dodatek In the wake of Gods i zastosowane tam rozwiązania kompletnie odmieniały grę, wprowadzały nowy surowiec i dodatkową postać do każdej armii.
Jak jedno ma się do drugiego?
Dodatkowo Hota daje możliwość gry w lobby rankingowym, szczegółów nie znam bo sie w ten tryb gry nie zagłębiałem.
Hota jest o wiele bardziej przemyślana i zbalansowana od Wog, który luźno łączył wiele elementów, ale nie miał pomysłu jak to wszystko stylistycznie spiąć w całość i zbalansować. Wog
WoG to eksperyment o którym powinniśmy zapomnieć, bo mamy już hotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A czy mnie jako wielbicielowi Heroes III HOTA nie popsuje trochę przyjemności? Zmiany w WOG mnie już drażniły. A jeżeli zostały zmienione niektóre właściwości danych jednostek lub umiejętności, to też może mi się nie spodobać i już nie dawać tej radości.
Mam na razie HDmod i w to gram, ale jeszcze bez instalacji HOTA.
W przypadku Woga było inaczej i na dłuższą mete człowiek to czuł, oraz dodatkowo to wszystko w wogu sie rozjeżdżało.
Nie odgadne Twojego poczucia estetyki itp, ale polecam, myśle że warto spróbować. Choć może jak sie nacieszysz oryginałem, bo chyba wróciłeś do niego po przerwie.
@Blackfyre: WoG to syf. HoTA idzie oryginalnym stylem gry wliczając w to nawet nowe grafiki. Hota wprowadza fixy, rebalansuje grę, dodaje nowe
Na pewno prędzej czy później spróbuję, bo już nawet mój brat mi to polecał.
@Blackfyre: HDMod też jest od twórców HoTA. Ogólnie to HDMod naprawia bugi, które jest w stanie naprawić. Jak nie jest w stanie to naprawia je HoTA.
Ze znaczących rzeczy to koszty budowli w niektórych miastach się zmieniły dla balansu.
Trochę szkoda, bo Cytadela musiała mieć niższe ceny budynków i jednostek z uwagi na obniżony atak i ubogą gildię magów. Z kolei Forteca zawsze była droga, ale bardzo potężna. Od samego pisania chce mi się grać. (ʘ‿ʘ)
W żadnym wypadku, HotA idealnie wpasowuje się w kanon