Mala_kicia
Mala_kicia
45
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
jarema87
@Mala_kicia: jestem polkom wymagającom bezpośredniom,
234
Slavcel
@Mala_kicia:

Ciekawie ilu facetów spełniających te wszystkie wymagania jest na świecie, a co dopiero na tinderze. To chodzenie na codzień w garniturze + tatuaże xD
117
galonim
@Slavcel: przedsiębiorczy, stanowczy, wysportowany, z tatuażami, chodzący w garniturach, miłośnik sportów walki kochający zwierzęta? Jest tylko jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
51
P.....k
P.....k
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
36
jagged
jagged
@Mala_kicia: znalezienie poszło szybciej niż myślałem. Peja przewidział wymagania tinderowców ponad 10 lat temu!!
19
MMARS
@Mala_kicia: To już wiem dlaczego do tej pory nie znalazła sobie faceta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
11
OddajButa123
10
Michaelo_proteino
@Mala_kicia
brakuje tylko czegos jak ,, dziecka nie szukam,jedno juz mam ;) "
9
Pan_Pilot
@Mala_kicia: Każdy ma prawo wymagać (chociaż tutaj to bardziej sprecyzowane marzenia a nie wymagania xD), nikt nie ma obowiązku tym wymaganiom sprostać ¯\_(ツ)_/¯
8
SergeantReal
7
Barry_K
@Mala_kicia: Gdzie ja kupię garnitur w wieku 30 - 38 lat? Mam tylko nowe
6
Szymson
Szymson
@Slavcel: naoglądała się 365 dni. Chce łobuza, ale tylko takiego troszeczkę.
5
Quimeen
5
nalot_1
@Mala_kicia bait :)
4
a.....r
a.....r
@Mala_kicia: a cos o sobie?
4
k.....a
k.....a
@Wiskoler_double: One Night Stand, takie określenie na przygodę na jedną noc

@Mala_kicia: gdzie ona znajdzie chłopa, który chodzi w takim starym garniturze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
Fearaneruial
Ciekawie ilu facetów spełniających te wszystkie wymagania jest na świecie, a co dopiero na tinderze. To chodzenie na codzień w garniturze + tatuaże xD

@Slavcel: Nie tak znowu mało. Tatuaże popularne więc sporo ludzi w corpo kiedyś porobiła.
Pytanie tylko brzmi: Co niby ona mogła by takiemu mężczyźnie zaoferować czego nie zaoferuje jakaś 3 lata młodsza :P
2
Penancea
@jarema87: troskliwom kochajoncom
1
Luccek
@Mala_kicia: Nawet jak taki ktoś jest to nie weźmie pierwszego lepszego parcha z tindera.
1