@kreatynamonohydrant: wpisz w yt, filmików jest od c---a czy to pl czy eng, wybierz sobie youtubera który cię najmniej męczy i oglądaj bo w większości filmików masz te sama wiedzę
@BarkaMleczna: moje śniadanie: -150g mrożonych truskawek -100g płatków owsianych -szklanka wody płatki z wodą i truskawkami zostawiam na noc do rozmrożenia/namoknięcia, rano podgrzewam i daję resztę składników
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
Szukam prostych smacznych dań gdzie nie trzeba takich rzeczy jak nasiona kupilułak i łez nosorożca do potrawy xD
Chodzi mi o proste dania, które będą stanowić dobrą dietę z tych popularnych sklepów.
Przytyłem przez święta i chciałbym zgubić 6kg
#mikrokoksy #silownia
@shichibukaii: dzięki ziomeczku, a macie może jakiś poradnik jak zacząć albo ile jeść kcal i jakie posiłki robić? jakaś wiedza w pigułce
-150g mrożonych truskawek
-100g płatków owsianych
-szklanka wody
płatki z wodą i truskawkami zostawiam na noc do rozmrożenia/namoknięcia, rano podgrzewam i daję resztę składników
Przytyles przez jedzenie i brak ruchu od dluzszego czasu, nie usprawiedliwiaj sie Świętami
Komentarz usunięty przez autora