Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@wolfKida: Ci co biadolą że za granicą lepiej to glownie ci sami ktorzy wyjezdzaja na wakacje raz do roku do Hurgardy albo do roboty w niemczech wiec ich obraz o życiu w innych krajach jest żaden :)
  • Odpowiedz
Ah to przeświadczenie ludzi o zajebistości życia na zachodzie. A tak naprawdę na zachodzie jesteś robakiem z najniższego poziomu drabiny społecznej i po prostu nie masz pojęcia o problemach normalnych ludzi

@kaaban: o proszę jak się nam przedstawiłeś XD przykro mi, ze ty i twoja rodzina musicie tak żyć. Nie wiem dlaczego wg ciebie inni w takich Niemczech (skąd jestem) są robakami. W DE są ludzie z całego świata, rodowici
  • Odpowiedz
@wolfKida: Jak ostatni raz układałem puzzle, to przez kilkanaście godzin miałem w głowie kocioł myśli związanych z polityką. Więc chyba "wyjedź z Polski" jest jedynym sensownym rozwiązaniem...
  • Odpowiedz
@wolfKida: @ciastko_z_czekolada: To rada dla Polaków. Polak nie znajdzie za granicą bogatej cipki a kobiety nagminnie znajdują zachodnie kutasy z pełnymi kieszeniami. Znam kilka kobiet, które znalazły męża na zachodzie i kilku mężczyzn, którzy mają żony ze wschodu. Ani jednej sytuacji nie pasującej do tego wzorca. Więc do powyższego obrazka pasuje też:
-Jak mieć pieniądze poradnik dla kobiety.
PL też jest super jak ma się hajsiwo. Na zachodzie
  • Odpowiedz