Aktywne Wpisy

jmuhha +53
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz
MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz

Wie ktoś jak to jest z prawem zwrotu #iphone niestety 12 mini jest dla mnie za mały. Chciałem go oddać w media expert ale nie przyjeli ze względu na to że jest aktywowany. Bardzo niemiły pan twierdził że mają taki zapis w regulaminie ale nic takiego nie znalazłem, co z prawem 14 dni na zwrot jeśli telefon nie ma śladów użytkowania ale został uruchomiony w celu przetestowania?
#prawo
Spotkałem się w sklepach z iphonami działającym i takimi nie. Jednocześnie, jeżeli konsument ma mieć możliwość przetestować pełną funkcjonalność (zgodnie z wykładnią), to status prezentowania w sklepie nie powinien mieć na to wpływu, jak i ew. aktywacje wprowadzone przez producenta.
Jeżeli napiszę w gwarancji, że włączenie jest równoznaczne z aktywacją to w ogóle nie sprawdzę? Absurd.
Wrzucam odpowiedzi zarówno sklepu jak i urzędu. Nie wiem czy mogę pokazać ich dane osobowe więc póki co wrzucam zamazane.
Kończąc sprawę otrzymałem pełny zwrot na konto.
źródło: comment_1610964738zYvQMdGyPH8eGN72KTpUd1.jpg
Pobierzźródło: comment_1610964760vW3dcZBOmSInLQiY5zeHlc.jpg
Pobierz