Wpis z mikrobloga

• 2
@AlbertWesker też ciekawie wygląda :) dla mnie, ówczesnego kilkulatka, ta gra wydawała się bardzo poważna, zdecydowanie dla dorosłych. W odróżnieniu od contry pełnej świecidełek.
  • Odpowiedz
@meneso: o panie, jak nie lubie sportowych gier to w ta sie zagrywalem, na pamiec juz znalem ktory krzaczek jest czym, niezle akcje tam mozna bylo robic, standardowy super strzal Tsubasy ze niemal z dowolnej pozycji strzelal gola, albo jego bicycle kick pod bramka, raz nawet taka akcje mialem ze wyskoczylo do pilki z 3 zawodnikow i pilka zostala rozerwana :)
ubog - @meneso: o panie, jak nie lubie sportowych gier to w ta sie zagrywalem, na pam...

źródło: comment_1610224025PiLxIBypv5lfJ8RCu7B9G7.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Pamiętam, że mnie wkurzył mówiąc, że Dizzy jest crapem a to była jedna z moich ulubionych gier z Pegasa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@jandiabeldrugi: Co za jełop wygłosił tę opinię. Cieszę się, że kolega z rigczem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zasadzka01: panie, dostałam 'złotą piątkę' na pierwsza komunię. W eleganckim etui jak gry komputerowe, byłam bogiem w swojej klatce i do tej pory uważam, że na piątce były najlepsze gry pegazusowe.
  • Odpowiedz