Wpis z mikrobloga

W poniedziałek mam spotkanie dyscyplinarne .wprowadzili nakaz noszenia maseczek (xD dopiero teraz) i oczywiscie kilka szurów złapało ból d--y. no i stoją tak na środku labu i sie wykłócają z typem od H&S i jeden wypalił "I cant breath with the mask on" na co ja krzyknąłem "Quit bitching George Floyd". To był błąd bo ten typ co to powiedział jest czarny. XD zgadnijcie kto mnie p----------ł? A taka jedna biała siksa co jest woke do porzygu, bo ten m----n sam cisnał beke z Harambe2020

#uk #koronawirus #pracbaza #logikarozowychpaskow
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czyli jezeli dobrze rozumiem, imigrant z europy wschodniej w pracy nie potrafi przystosowac sie do zwyczajow panujacych w kraju ktorego jest gosciem i ma pretensje ze autochtoni chca przestrzegania podstawowych zasad?

@Moisze: czyli powinienem go nazwac fooockin twat tak jak rodowici anglicy żeby wpisać sie w normy kulturowe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Moisze Europa środkowa, nie wschodnia a zwyczaje panujące w UK bywają dalekie od tego co sobie wyobrażasz.
@Royal_Email p---------m tam w HRach prawie dekadę, pewnie nie jesteś tam od wczoraj i masz swój rozum ale w razie czego:
- wal się w pierś od samych drzwi,
- powołuj na różnice kulturowe: w dzikiej Polsce to normalny żart (czym się oczywiście brzydzisz),
- fajnie jakbyś mógł się powołać na przyjaźń z tym czarnym a jeszcze
  • Odpowiedz
@Royal_Email możesz wszystko, sam wiesz jacy są jebnięci z tą swoją poprawnością we wszystkie strony:) i to jest nawet niezły pomysł.

Musisz tylko wiedzieć jak to wygląda od HR:

- jest donosik, na pewno był emocjonalny itd
  • Odpowiedz
@kolorofon: ta murzynka z HR o ktorej pisalem i manager oddziału. On zwlaszcza nienawidzi antymaseczkowcow i już go wczoraj delegacja szurków w------a bo poszli marniwac jego czas na rozmowy o szkodliwosci maseczek xD
  • Odpowiedz
  • 0
Eee tam, zależy od roboty jak i murzyna. My jednego łapaliśmy w siatkę - krzyczał tylko że nie jest rybą
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Royal_Email: ziomek, teraz musisz przeprosić, doedukowac. A jak się już uwrażliwisz na problemy mniejszości to złap na czymś donosicielke i przekaż dalej w imię walki z dyskryminacją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz