Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 375
Ten pan, jedna z czterech osób które straciły życie w ostatnich zamieszek, zmarł w ciekawy sposób.

Otóż przebywając na terenie Kapitolu przypadkowo poraził swoje j---a paralizatorem w trakcie próby kradzieży obrazu. Po czym umar. Na zawau.( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazprawakow #wybory #usa #nagrodadarwina #terroryzm #neuropa
s.....j - Ten pan, jedna z czterech osób które straciły życie w ostatnich zamieszek, ...

źródło: comment_1610092166QZA0zTfXGssCpbJkQ0u9iY.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@syn_kolezanki_twojej_starej A propos paralizatorów i ludzi z chorobami układu krążenia, ciekawe co by było gdyby święty George Floyd patron miłośników fentanylu został porażony paralizatorem co najprawdopodobniej też okazałoby się śmiertelne. Czy paralizatory zostałyby wycofane z użycia przez policję?
  • Odpowiedz
Czy paralizatory zostałyby wycofane z użycia przez policję?

@Dave987654321: z tego co pamiętam to załatwili go kolanem a jakoś każdy policjant w usa nadal ma kolana. Nie popadajmy w skrajności, paralizator jest do obezwładniania zresztą masz przykład tych gangusów w mundurach co zabiły Stachowiaka. U nas też nie wycofali.
  • Odpowiedz
Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał"

@Hlautameki: przypomniałeś mi fajną anegdotkę z czasów wojny w Afganistanie. Jak będzie mi się chciało ją przetłumaczyć i wrzucić na wykop to zawołam,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dave987654321: miał organizm r-------y przez miażdżycę, nadciśnienie, n-------i czy covid i wskazano to jako istotne okoliczności, ale bezpośrednią przyczyną było działanie policjanta.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dave987654321 tego nie wiadomo, dwie sekcje wskazują inne przyczyny. Pewne jest natomiast, że gdyby policjant nie nadużyłby pozycji oto też by mu się nic nie stało.
  • Odpowiedz
  • 2
@Dave987654321 policjant nie miał pecha, tylko zachował się nieodpowiednio i doprowadził do śmierci osoby wobec której podejmował interwencję. Duszenie jeszcze przez 3 minuty kogoś, kogo już się doprowadziło do nieprzytomności. Wcześniej przez lata niejednokrotne nadużywanie swojej pozycji. No bardzo pechowe. To już nawet amerykańskie konserwy takich bzdur nie p------ą.
  • Odpowiedz
@vind: On go nie dusił tylko klęczał na nim, duszności na które się skarżył denat wynikały z jego problemów z sercem a nie z bycia duszonym, znam to niestety z autopsji, gdyby ktoś go faktycznie dusił to przecież nie byłby w stanie się odezwać xD
  • Odpowiedz
@syn_kolezanki_twojej_starej

bardzo możliwe że to fejk, ale na razie nikt go nie zdementował więc...

Przecież ja zdementowałem tego fejka typie xD w necie nie ma nic o "porażeniu jąder" z wyjątkiem wpisu jakiegoś jednego prywatnego konta na Twitterze. W necie nie ma również nic na temat "obrazu" co chyba wymyśliłeś sam. Jedyne co piszą o nim to, że zmarł na zawał serca podczas tego szturmu na Kapitol.

Jak w ogóle można
  • Odpowiedz