Aktywne Wpisy

Szymif +3
Czy może ktoś mi opisać podać przykłady jak wyglądają naprawdę zaawansowane zadania z jakimi musieliście/muszą sobie radzić seniorzy?
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania

debenek +27
źródło: 20170305_125341
Pobierz

@justjoin_it może was zaciekawi, bo na stronie nie macie takiego info
Liczba ofert pracy w IT z podziałem na miasta, dane z justjoinit. Czemu w Łodzi tak mało, myślałem że to duże miasto? Widać też możliwości zmiany pracy w średniej wielkości i dużym mieście.
Warszawa - 971
Wrocław - 459
Kraków - 419
Poznań - 247
Gdańsk + Gdynia - 179 + 31
Katowice + Gliwice + Tychy - 138 + 51 + 9
Łódź - 103
Białystok - 39
Szczecin - 34
Gdynia - 31
Bydgoszcz - 25
Lublin - 21