Aktywne Wpisy
Plonacawyplata +550
Za radą Mireczka @Smarek37 będę publikował co jakiś czas postępy z budowy domu w #kanada pod tagiem #plonacabuduje . Zainteresowanych zapraszam do obserwowania.
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
blackghost +270
Te krótkie pobyty i powroty do domu rodzinnego są mega dziwne.
Chcesz przyjechać i odpocząć ale chwila i zaraz musisz odjezdzać z ta pustka w sercu.
Widzisz że rodzice coraz starsi i zauwazasz że mama mam więcej siwych wlosów a tato mniej siły. Dziadków już dawno nie ma.
No i niby jesteś u siebie ale już tak nie do końca. Znasz każdy zakamarek i kąt ale masz świadomość że najlepsze czasy beztroskiego
Chcesz przyjechać i odpocząć ale chwila i zaraz musisz odjezdzać z ta pustka w sercu.
Widzisz że rodzice coraz starsi i zauwazasz że mama mam więcej siwych wlosów a tato mniej siły. Dziadków już dawno nie ma.
No i niby jesteś u siebie ale już tak nie do końca. Znasz każdy zakamarek i kąt ale masz świadomość że najlepsze czasy beztroskiego
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wy nie chcecie dobrej, opiekuńczej, kochającej i okazującej czułość kobiety, która dobrze gotuje, ogarnia mnóstwo rzeczy, a jednocześnie dba o siebie, jest atrakcyjna, samodzielna, wykształcona, dobrze zarabia.
Wy latacie za kobietami, które Wami pomiatają, które nie okazują Wam szacunku, które Was zgnoją, a Wy będziecie je błagać o to, by zechciały z Wami być.
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
@comfortably_numb: nie ma takich
Komentarz usunięty przez autora
Widzę natomiast, że ludzie, w imię czegoś, co nazywają "pasją", pakują się w toksyczne, niestabilne
NIE
@comfortably_numb: chcemy tylko widzę w mojej kryształowej kuli w którym miejscu jest problem. Nie jesteś... Atrakcyjna
@comfortably_numb: nie, nie jesteś atrakcyjna. Powiedział Ci tak żeby zmniejszyć napięcie przy rozstaniu. Gdybyś była atrakcyjna seksualnie to wzbudzalabya na tym poziomie ogromne jego pożądanie do posiadania Cię u boku.
Gdybyś dodatkowo posiadala zalety które uważasz że posiadasz to pocilby się żeby nie traktować
@InterferonAlfa_STG: zrobiłeś mi dzień. XD
pół roku to mógłby być wystarczający okres, zwykle jest, ale zalezy jak się rozstali, co ich łączyło/jak długo, co w ciągu tego pół roku robił..
Mnie przejrzales, bo jestem przezroczysty. Ale uwierzysz, że facet odrzuci atrakcyjną kobietę bo jest zbyt zajebista? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andi129: dasz jakieś wskazówki na priv?
@comfortably_numb: chyba ty xD