Aktywne Wpisy
darknightttt +88
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
qew12 +63
Zusik przysłał orzeczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
#afera #koronawirus #polska #ciekawostki #zdrowie #bekazpisu
@Andreth: patrz, zła kolejność xD nie Pani Zosia z warzywniaka tylko Janda Bajor Umer. Przybiegli żeby się nie zmarnowało. A te obślizgłe szczepionki to nie wyrzucaj daj ojcu on zje xddd
Ja wiem ze ***, ale bez Boga. Wciskanie ze PiS szczuje ludzi to już tez fikołki. Bądźmy obiektywni tyle ile się da.
@lemo: Co to za fikołki rodem z #tvpis ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zaszczepiono więcej niż połowę. Dużo/mało to już trzeba prześledzić dane odnośnie ile osób było chętnych, jaki jest możliwy dzienny przerób szpitali, ile jest punktów szczepień etc. i wtedy wyciągać wnioski, a nie hur dur szczepcie miliony (
@Andreth: > @Nihas: Czyli spokojnie można było zaszczepić 150 tyś, zaszczepiono raptem 50 tyś, a aferę robi się z kilkunastu szczepionek.
@bialegomisa: obiektywnie potwierdzone fakty to fikołki?
PiS poza rozkradaniem kraju i szczuciem nie robi zupełnie nic, ale niektórym to za mało, no to hej, pokazujemy wiadomości od WUMu rozsyłane do "ambasadorów szczepień" i fotki z celebrytami przed szczepieniem ale to NADAL ZA MAŁO
gdzie ja żyję
Cała ta ubecka banda zebrana wokół dawnej agentury sowieckiej dalej próbuje traktować Polskę jak swój folwark.
@bialegomisa: Nie wymagam wyższych standardów od Jandy (której intelektu zresztą specjalnie nie cenię) niż od pani Zosi z warzywniaka, a o swoje zdrowie i życie boją się pewnie tak samo. Żadna z nich nie musi też się znać na procedurach szczepień.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora