Wpis z mikrobloga

K---a spuściłem się w sylwestra w FWB, jaki ja głupi jestem XD
2 dni temu skończyła okres więc jest mała szansa, ale i tak będę srał się przez cały styczeń XD
#zwiazki #fwb #tinder #s--s
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@alonzoo3 zależy w sumie xd bo jak okres trwał z 4-5 dni a cykl ma np 35 dni to koło 20 dnia ma dopiero owulację a plemniki żyją max 5-7dni więc ni c---a nie ma szans.
Chyba że ma cykl 25 dniowy o okres był 5 dni to przypau i to mocny ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Generalnie przez takich ludzi jak OP jest powrót weneryków głównie HPV ale też HIV. Oklaski dla mądrych odpowiedzialnych dorosłych bawiących się w "s--s"
  • Odpowiedz
odnoszę wrażenie, że dość lekko sobie o tym piszesz. Powody mogą być dwa. Jesteś na tyle głupi, że nie podaje Ci do głowy co o------ś. Druga opcja, że jest dla Ciebie kimś wiecej niż tylko FWB i w sumie się ucieszysz gdy mogłoby to dziecko was połączyć :)

@fylinksdallen: a prawdziwa jest opcja 3.
OP to pedał i pisze c-----e zarzutki XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@alonzoo3: malo wiesz plemniki moga sobie tam działać nawet 7 dni czyli duza szansa na bombelka, tylko liczę, ze nie bedzie, kolejny glupi polak sie urodzi, glupi po rodzicach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LadniePieknie: nie gadaliśmy o tym, to po prostu moja koleżanka od kilku lat z która spotykam się od jakiegoś czasu też na seksy, ale która nie chce wchodzić na razie w żaden związek. Nie jest to losowy k-------n z tindera
  • Odpowiedz
@alonzoo3 błąd, takie rzeczy ustala się z góry żeby potem nie było żadnych niedomówień. Co zrobisz, jak Ci teraz powie, że nie zje tabletki po/nie wyskrobie bo to sprzeczne z jej przekonaniami? I, że lepiej żebyś zbierał na pierścionek zaręczynowy bo przed tatusiem długo brzucha nie ukryje?
Transparentnosc przy takich sprawach to priorytet.
Zgadzam się z
@Biszkopcik zasuwaj lepiej po te pigułę.
  • Odpowiedz