Aktywne Wpisy
AndrzejTrapper +954
blargotron +87
Zostałem oszukany. Zawsze mnie uczyli, czy to w szkole, czy w domu, że należy oszczędzać pieniądze. Oszczędnością i praca ludzie się bogacą, takie pamiętam motto. Ale to nie prawda.
Prawda jest taka, że oszczędzanie to frajerstwo. Należy brać kredyty i raty na wszystko. Wszystko jest zbudowane na długu. Ludzie doszli do takiego poziomu, że biorą kilka pożyczek, a potem pożyczkę na spłatę tamtych pożyczek (kredyt konsolidacyjny).
Większość ludzi kupujących mieszkania robi to
Prawda jest taka, że oszczędzanie to frajerstwo. Należy brać kredyty i raty na wszystko. Wszystko jest zbudowane na długu. Ludzie doszli do takiego poziomu, że biorą kilka pożyczek, a potem pożyczkę na spłatę tamtych pożyczek (kredyt konsolidacyjny).
Większość ludzi kupujących mieszkania robi to
Agencja Praw Podstawowych UE - #polska wśród 5 krajów z najniższą przemocą wobec kobiet
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #europa #neuropa #uniaeuropejska
@Mirrak: nie nie jest realne, nie wiem serio jak bardzo trzeba nie miec stycznosci ze sciana wschodnia zeby wygadywac takie bzdury zakrzywione przez lewicowa strone internetu
A Komisja Europejska jest zbyt głupia, żeby w prowadzonych latami badaniach uwzględnić takie rzeczy, jak na przykład zgłaszalność przestępstw.
Patrz na tę mapkę całościowo.
Czemu jako naród mamy tak głęboko wepchniete do głowy, że żyjemy w jakimś
System pomocy ofiarom, poziom edukacji osób tę pomoc realizujących jak i samej wiedzy społeczeństwa na temat tego, czym jest przemoc i jakie są jej uwarunkowania, jest zły.
Na porządku dziennym jest wtórna wiktymizacja, dotykająca zwłaszcza ofiary przemocy seksualnej i mężczyzn.
Na porządku dziennym jest
no cóż, nie masz żadnych dowodów na swoje słowa :v
to w jaki sposób wyniki w PL są niedoszacowane.
to co napisałem ci poprzednio.
@Mirrak: no to jak ty na swoje, tworzycie jakies fikcyjne sytuacje i wkrecacie ludziom ze TAK JEST BO SIE BOJA SASIADOW I KSIEDZA, po raz kolejny powtarzam nie masz zadnych doswiadczen z takim typowym Podlasiem i jak to wyglada w 2020 roku
@Mirrak: jedyne co napisales to "fajny chochol", rozmowa jest o niezglaszaniu a ty wyskakujesz z procentem umorzen, xD
@Gilbert_Prukwa: urojenia prawakoidalne xDDD
bo to się wiążę z niezgłaszaniem?
@Mirrak: traktuje jak kazdego obywatela, od kiedy kobiety zasluguja na jakies szczegolne traktowanie wzgledem mezczyzn?