@przystan-na-wyspie: dzięki za tip. Będzie dobra zabawa. Aktualnie stoi i czeka... Raz, że dzieciaki dostały kolejkę więc się pobawiłem z nimi a dwa, przywiozłem cały swój stary skład lego ze strychu rodziców. Eh ile ja tego nazbierałem za gówniaka. Najstarszy secik mam datowany na 1987 :). Aktualnie kompletuję (jak skubany dbałem motzno) i ewentualne braki będę domawiał na bricklink... Trafił się nawet jeden zestaw z kartonem (w miarę niepodarty) -
@czlowiekbutelka: Dokładnie, spojrzałem - jest kilka tutoriali jak zbudować taki display (pomijając gablotkę/galerię szklaną). W sumie ledy, "wata", stojak i można siadać i patrzeć i patrzeć i .... :D.
@SunriseOverEverest: @SunriseOverEverest: nieeee u mnie leży na parapecie. Zajmuje cały ale mimo to jest mega wielka. Świetny zestaw. Składałem z różowym i miała super zabawę. Pod koniec powiedzial, że chce jeszcze wi c będzie układane.
źródło: comment_1609180239WYfZwsZk1wJ4wRw7T6ovGk.jpg
Pobierzhttps://www.reddit.com/r/lego/comments/eo2ufs/my_attempt_at_a_lego_saturn_v_display/
źródło: comment_1609244392TgdCWlEX4iBDxuVNfwjw41.jpg
Pobierz@SunriseOverEverest: mierz sily na zamiary - janplanowem zlozyc lambo w tydzien...zeszlo mi miesiac :O. Teraz przede mna Ducati