Wpis z mikrobloga

@juch11111: super podejście :) Ja też na pierwszego psa się zdecydowałam zaadoptować szczeniaka, chociaż też ten okres rządzi się własnymi prawami i nie zawsze jest kolorowo. Szukając po ogłoszeniach miałam dokładnie to samo co ty, ale koniec końców się udało. Kupiłam kobiecie tylko jakieś czekoladki, bo miała rzeczywiście fajne podejście że szukała odpowiedzialnych domów.
  • Odpowiedz
@kolikowski: Jakim ty jesteś dzbanem, sam właśnie napisałeś że rozmnażasz chore zwierzęta. Przygarnięcie takiego zwierzęcia nie jest niczym złym i jestem ostatnią osobą, która by chciała zabijać niczemu winne pieski ( _)
  • Odpowiedz
@juch11111: Ja w wakacje oddawałem za darmo kilka szczeniaków to ludzie do mnie pisali/dzwonili i nie dowierzali, że naprawdę oddaje za darmo i nie chce pieniędzy ( _)
Wiadomo, wpadła jakaś flaszeczka, czy wino, ale to tylko i wyłącznie z ich inicjatywy.
  • Odpowiedz
Suki mają mioty co drugi rok, więc powiedz mi co jest nie tak, że sprzedaje swoje szczeniaki za połowę ceny, ludzią którzy mają w dupie rodowód.

@kolikowski: wszystko, po ch*j rozmnazasz pety? Jak chcesz sie bawic w hodowle to rob to jak cywilizowany człowiek.
  • Odpowiedz