Aktywne Wpisy
KingaM +43
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
ZenujacaDoomerka +199
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
#hodowlazolx #kiciochpyta #psy
Kończę temat.
@triada: w sumie to dlaczego oni sami nie tropią pseudohodowców? W każdym oddziale co najmniej jedna osoba szukająca w necie i prędzej czy później tak by uprzykrzyli im życie, że proceder miałby marginalne znaczenie. Mniej patohodowli to mniejsza podaż dla patusów, więc i mniej znęcania nad zwierzętami.
@juch11111: szukasz z nudów? a "rasowszy" do mebli lepiej pasuje? na ile potrzebujesz tego kundelka, z miesiąc chociaż potrzymasz?
sorry,,,,,,, to tylko teoretyczna złośliwość.
idź do schroniska, i weź bidę która nie ma domu a potrzebuje go z pewnością.
2. Tak
3. Tak, większość rzeczy się nie bada, tylko losowe próbki
Myślę, że osoby chcące uczciwie oddać psa i mieć tylko zwrot poniesionych kosztów mogłyby to napisać. Nie byłoby do czego się przyczepić. Za opiekę sam bym zapłacił.
Tutaj jest zupełnie inna sytuacja. Osoby nie chcą pieniędzy na pokrycie wydatków tylko chcą na tym zarobić. Z dużym prawdopodobieństwem można
Teoretycznie już wybrałem... Zwykły kundel.
Odpowiadając jeszcze na pytanie. Nie chcę dorosłego psa ze schroniska. Po pierwsze wiem, że mógłbym nie dać rady go wychować i nie chcę narażać domowników na fiksację takiego psa (raz