Aktywne Wpisy

henk +292
odkąd pierwszy raz, będąc w liceum, usłyszałem o tym, że da się jechać do Indii będąc Polakiem minęło parę lat. tak ze 20.
po opowieści brata kolegi, że po zjedzeniu czegoś w restauracji, obudził się okradziony w szpitalu, mogę stwierdzić, że to ściema. nie dlatego, że to kraj niebezpieczny, ale dlatego, że nie ma tu restauracji ani szpitali. prawie.
no więc co mogę powiedzieć o Indiach? może i kiedyś był to klejnot w Brytyjskiej
po opowieści brata kolegi, że po zjedzeniu czegoś w restauracji, obudził się okradziony w szpitalu, mogę stwierdzić, że to ściema. nie dlatego, że to kraj niebezpieczny, ale dlatego, że nie ma tu restauracji ani szpitali. prawie.
no więc co mogę powiedzieć o Indiach? może i kiedyś był to klejnot w Brytyjskiej
źródło: temp_file4096243296502269183
Pobierz
affairz +202
Midel to jest typ gościa który za hajs otrzymany od rodziców kupował mieszkania kiedy były tanie, one potem podrożały i chłop uwierzył, że jest nowym Warrenem Buffettem i jest w stanie powiedzieć coś mądrego na dosłownie każdy temat
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Firefox_Screenshot_2025-03-05T13-07-28.485Z
Pobierz

źródło: comment_1608967914OBBAL8ofdw3rYjvh7PZvBU.jpg
PobierzCzyli proszą żeby akcjonariusze sami sobie szkodzili przez zaniżanie wartości akcji które zakupili.
Za jakiś czas ogłoszą że nici ze sprawy, bo mało było zainteresowanych itp itd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Nic to nie zmienia bo ktoś taki także chce powrotu wartości akcji.
Nikomu poza tą kancelarią nie jest ten pozew na rękę
1. Poszukują tych, którzy kupili w okresie roku:
"Obie kancelarie prawne wezwały inwestorów, którzy kupili akcje CD Projektu między 16 stycznia a 17 grudnia 2020 roku, do zgłaszania się do nich do 22 lutego."
www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Dwie-amerykanskie-kancelarie-prawne-skladaja-pozwy-zbiorowe-przeciwko-CD-Projekt-8027022
2. Jak nie masz akcji to nie interesuje cię, czy spadnie, czy urośnie. Chyba, że chcesz znowu kupić, ale nie wszyscy będą chcieli odkupić po takiej premierze. Można zarabiać również na innych akcjach niż CDR
Jak dla mnie to typowy "PR stunt",( ͡° ͜ʖ ͡°)
@siodemkaxx: Poproszę o kilka podobnych przykładów
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,25073191,sprawa-roundupu-bloomberg-bayer-kladzie-na-stol-8-mld-dol.html
https://www.stopvw.pl/afera-na-swiecie/
itd.
Właśnie porównałeś:
leki psychotropowe, które wywołały niepożądane efekty uboczne u tysięcy osób
rakotwórcze pestycydy
oszustwo związane z zanieczyszczaniem spalinami i zaniżaniem spalania
do tego, że ktoś powiedział, że gierka będzie chodziła na konsoli lepiej niż w rzeczywistości
@Kuklak: xDDD niezły trolling, powiedz mi czemu te wszyzstkie pozwy są z kaliforni? a nie np z ohio? albo nevady? albo texasu? albo z luksemburga? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Koncern farmaceutyczny i kosmetyczny Johnson & Johnson ma zapłacić 8 miliardów dolarów mężczyźnie, który twierdzi, że urosły mu p----i po zażyciu leku psychotropowego, Risperdalu – tak we wtorek zdecydowała ława przysięgłych sądu w Filadelfii.
Filadelfia - miasto na północno-wschodnim wybrzeżu Stanów Zjednoczonych, w stanie Pensylwania
3. Sprawą zajął się Prokurator Generalny Nowego Jorku. W Kalifornii Sąd Gospodarczy nakazał koncernowi VW wymianę 70 tys. samochodów na nowe. Federalna Komisja
@Kuklak: