SiEs
151
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
SiEs
SiEs Autor
@animramra szczęście, trochę czytania, no i szczęście xD
49
SiEs
SiEs Autor
@Piekny_Krolewicz to jak w ogóle trafiłem na ALPP to ciąg szczęścia. Z forów czytam tylko stocktwits. Byłem załadowany w NIO, jak NIO wystrzeliło, jakiś naganiacz (jeden z tysięcy takich tam) w temacie NIO wspomniał o kilku spółkach, że będą z nich P O T E Ż N E zyski. Jedną z tych spółek był ALPP xD po jego komentarzu poczytałem trochę o nich i uznałem, że wejście wtedy to może być
34
krash
@SiEs: Kupili firmę która produkuje drony które potrafią utrzymać się w powietrzu ok 70 min. Do tego chcą zastąpić chińskie drony na rynku amerykańskim. Ciekawe ile jeszcze urosna macie jakieś analizy?
12
SiEs
SiEs Autor
@barcello: @CyganskiKsiaze: Nie traktujcie mnie jako autorytet w tym temacie xD Używam trading212 do tego typu inwestycji i mBanku do ETFów
8
Fiemka
Ty wariacie :D ja też mam ale tylko 10 k wpakowane. Gdybym miał 30 k to też bym wpakował :D
7
Rabarbar93
Rabarbar93
@SiEs: Miałem wchodzić w ubiegłym tygodniu, ale się cykałem. Zacny zysk, gratulacje ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
6
p.....2
p.....2
@MisiuMisiu: Właśnie zaczęło spadać z rowerka, ja bym się wstrzymał.
5
Piekny_Krolewicz
@SiEs: trochę czytania, ale skąd wiesz co i gdzie czytać? Podasz jakieś źródła, grupy, cokolwiek co warto śledzić?
4
Fiemka
@krash: Na grupach często spotykam się z info o 4$ na przyszły rok
3
animramra
animramra
@SiEs: skad się bierze takie informacje :p gratulacje ;)
3
SiEs
SiEs Autor
@bambadjan trading212
2
SiEs
SiEs Autor
@animramra 23 listopada pierwszy pakiet
1
R.....n
R.....n
@SiEs: wszedłem w zeszłym tygodniu jakoś jak było po 0.7 i mały pakiet ponad 350 akcji i też mnie dziś r-------o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
CyganskiKsiaze
@SiEs: przez co kupowałeś? Revolut?
1
SiEs
SiEs Autor
@Antekamb: nie pamiętam już dokładnie, to było miesiąc temu xD była tam też jakaś spółka zajmująca się recyklingiem baterii, TLSS i chyba NMGRF. Najbardziej zainteresował mnie ALPP
1
animramra
animramra
@SiEs: kiedy to kupiłeś?
0
future_taylor
future_taylor
@SiEs: myslisz jeszcze o dokupieniu?
0
SiEs
SiEs Autor
@future_taylor nie mam wolnych środków na wrzucenie w to. W zeszłym tyg jak był dip poniżej dolca to bym na pewno dokupił xD
0
bambadjan
@SiEs: co to za apka?
0