Wpis z mikrobloga

@RedveKoronny: Umieszczasz dane w tablicy lokalnej, a nie w obiekcie. Do tego drugiego należy posłużyć się $this:

$this->PersonArray[]=new Person($id,$User);
Co do bazy danych, to komunikat błędu pewnie zawiera informacje o tym, co jest problemem. I czy na pewno nie ma danych w bazie? Patrzyłeś phpmyadminem?
@Phatee: Fatal error: Uncaught Error: Class 'msqli' not found in C:\programy\xamp\htdocs\php2\UserPanel.php:49 Stack trace: #0 C:\programy\xamp\htdocs\php2\UserPanel.php(109): UserClass->SendWish(5, 'TestMessge') #1 {main}

$User->SendWish(5,'TestMessge');
dobra, coś pomieszałem z echo, ale już wszystko działa. Dzięki wielkie @Phatee i @januzi. uratowaliście mi tyłek bo to musze miec jutro wieczorem śmigające, a wczoraj pierwszy raz php widziałem xD jeszcze pytanie na koniec: dużo będe musiał w finalnym kodzie (ten jest PRAWIE finalny) pozmieniać żeby zamiast na localhoscie to działało na jakims ogólnym serwerze?
@Phatee: dzięki, ale jeszcze jeden problem wyszedł
Notice: Trying to get property 'GotWish' of non-object in C:\programy\xamp\htdocs\php2\UserPanel.php on line 114

Notice: Trying to get property 'Name' of non-object in C:\programy\xamp\htdocs\php2\UserPanel.php on line 116

https://pastebin.com/g6F2wJbp

Potem ładnie dane wypisuje, ale na samej górze mam 2 takie errory. wiesz jak je naprawić?
@RedveKoronny: Jak już koniecznie musi być tak jak jest, to sobie zrób ustawienia do bazy jako atrybuty prywatne. Wtedy zmienisz w jednym miejscu i nie będziesz musiał bawić się w szukanie wszystkich miejsc, gdzie to jest potrzebne.