Aktywne Wpisy
lord-nihilus +179
pogop +193
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#cultowe (353/1000) <- a to aktualne z dzisiaj
In a House of Brick - Cobain's Dead z płyty Out of Hand (2013)
Bo to było tak: jak miałem lat naście to na wp.pl funkcjonował dział z muzyką, gdzie nikomu nieznane zespoły wrzucały swoje nieudolnie sklecone kawałki, demówki, wannabe płyty, itp. No i tak trafiłem (prawdopodobnie wrzucają sam swój paździerz) na IAHOB z demówkami, które określiłbym jako atmosferyczny numetal (xD). Mogę się mylić bo nie słyszałem prawie 20 lat tego materiału.
W każdym razie strasznie siadło choć niewiele tego było, w sensie objętości.
No i przewijamy się z 13 lat do przodu, kumpel pisze - Tyyyy, IAHOB wydali długograja, pamiętasz tę kapelę? Nie spodoba Ci się :D
Trudno powiedzieć że mi się nie spodobało, bardziej się rozczarowałem tym że chłopaki przez naście lat dojrzeli i zaczęli grać totalnie co innego :D
Ale z płytą zostałem troszkę na dłużej (pewnie za długo).
Jak ktoś lubi taki alternatywny rock z lekkimi skrętami w stronę stonera, to może mu siądzie ten materiał :)
A jak ktoś zna tę kapelę z wczesnych lat 00, to poproszę o komentarz, będę wiedział że nie jestem sam :D
-------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Przez tysiąc dni postuję rzeczy których słuchałem przez ostatnie 20 lat (jeden numer dziennie, od 01/01/2020 do 26/09/2022). Szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne. Niektóre były hiciorami, innych wolałem sobie nigdy nie przypomnieć. Kolejność wstępnej listy zrandomizowałem i nie jest mi znana. Odkrywam dzień po dniu.