Aktywne Wpisy

jeśli lekarze pracują w dyżurach po 24h, to przyjmując, że pracują połowę miesiąca, a połowę mają wolne, to jest 15 dni pracy x 24h, to daje 360h, dzieląc to przez 100 tys. zł, to lekarz dostaje ochłap w postaci 270 zł za godzinę xD. i to jest za dużo?
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy

thorgoth +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak dokładnie powinien wyglądać projekt który chciałbym pokazać na rekrutacji? To powinna być aplikacja postawiona na serwerze z której korzystają ludzie, czy może sam kod na githubie? Co wogóle taka aplikacja powinna robić? Przykładowo aplikacja która po zaznaczeniu kolorów pasków na rezystorach pokaże jego wartości lub symulacja systemu bankowego który posiada możliwość rejestracji i logowania użytkowników oraz prostego przelewania wartości zapisanych w bazie danych między nimi będzie wystarczająca? Często czytam że pokazanie stworzonych projektów może dużo pomóc podczas rekrutacji, ale nie wiem jak ten projekt powinien wyglądać, czy może być pare projektów tworzonych przez 3 dni czy jeden duży robiony miesiącami? Jak to dokładnie jest z tym tematem?
@dupogisaga: XD
typowe zadania w firmach, gdzie klepie się crudy to obrabianie danych, więc jak zrobisz logowanie, autoryzacje po rolach, kilka formularzy typu edycja, wszystko będzie