Oby zdalne trwały jak najdłużej. Jakbym miał teraz nagle wrócić na regularne zajecia to za c---a bym nie zdal. Ich poziom można porównać do słabego walenia konia, ale trudno. Ja juz sie tak odzwyczaiłem od studiów, że już jest przesądzone wszystko. #studbaza #koronawirus
@Felixu: u mnie poziom na zdalnych jest taki sam jak na uczelni, ale wole zdalne i tak bo fajnie sobie siedzieć w domku w dresach i popijać herbatkę w trakcie zajęć, fajnie nie tracic czasu na dojazdy i nie w------c się na meneli z busów, fajnie ze jesteś chory a możesz sobie siedzieć na zajęciach i masz obecność
@Felixu: @eyehategod: To samo xD Oby zdalne nauczanie było jak najdłużej. Ćwiczenia może na tym tracą, ale nie widzę powodu by wykłady nie mogły się tak odbywać nawet po wirusie
@Felixu: @Likenavy: @eyehategod: @TheFlashes: Na studniach nietechnicznych to można sobie robić zdalne, ale studnia techniczne zdalne to jakaś maskara, cały semestr psu w dupe
@maciej__: informatyka, no generalnie tak, ale jak widzę jak muszę użyć specjalistycznego oprogramowania i muszę łączyć się z siecią uczelnianą i jak widzę, jak to tragicznie chodzi to im też współczuje :D
Japierdziele, ale w kwestii #psy na wykopie to się patologia robi xD Obudziły się płatki śniegu, tyle lat psy kooegzystowały razem z ludźmi, a teraz ludziom wszystko przeszkadza. Weźcie wy się odizolujcie od społeczeństwa najlepiej xd
#studbaza #koronawirus