Aktywne Wpisy
JudzinStouner +54
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +133
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
w 600 zł się zmieszczę? Bo idę na swoje, ostatnie 1,5 roku mieszkałem z rodzicami, bo wróciłem do swojego miasta, a 3 lata w akademiku to żywiłem się byle jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jem jakichś wymyślnych rzeczy. Powiedzmy tak: Kurczak/Wołowina/Wieprzowina, Owsianka, Jajka, Warzywa (cebula,pomidor,papryka,oliwki,czosnek), Owoce, ciemne pieczywo, naleśniki, odżywka białkowa, ryż, makaron, kasza, serek wiejski, jakiś jogurt naturalny, no i wiadomo przyprawy, sos sojowy itd
W sumie tyle, jestem dość mało kreatywny co do jedzenia. Za 600 zł da się normalnie jeść i nie biedować co do złotówki?
#mikrokoksy #silownia #dieta
@Sok_Mandarynkowy: Nie.
Chyba, że będziesz jeść tylko na promocjach.
@Sok_Mandarynkowy: Dokładnie nie liczę ale co najmniej 1k pln na 4,5kkcal bez specjalnej diety.
W tym roku ceny poszły bardzo w górę :(
Mi rok temu z 600 zł na miesiąc przy 2.5k kcal wychodziło. Teraz jak liczę to bliżej 800...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
K---a, to jak wy jecie XD Ja sobie zrobiłem mniej więcej takie wyliczenie
400g płatków owsianych to jest koło 4 zł. 80 gram = niech będzie 1 zł
@Sok_Mandarynkowy: Wystarczy że moje główne źródło białka to mięso które nie zawsze jest kurczakiem z promocji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyliczyłeś sobie 765 zł na miesiąc.
Komentarz usunięty przez moderatora