Aktywne Wpisy

michalxd21 +27
XDDDDD 3 razy w historii Anglia doczłapała się do półfinału mundialu (tyle samo co Chorwacja która istnieje 30 lat) raz wygrywając mundial i dwukrotnie spadając na 4 miejsce, i gdy teraz ma szansę chociaż drugi medal przywieźć to c--j, odpuszczają.
Nie ma reprezentacji chyba z większym ego względem osiągnięć, nawet na euro wieczne zesrańsko, oczywiście zero tituli a do tego haniebne historie jak brak awansu w 2008 roku.
Ale fani i tak
Nie ma reprezentacji chyba z większym ego względem osiągnięć, nawet na euro wieczne zesrańsko, oczywiście zero tituli a do tego haniebne historie jak brak awansu w 2008 roku.
Ale fani i tak
źródło: image
Pobierz
Mirki, muszę się gdzieś wyżalić, bo czuję się jakbym grał w zupełnie inną grę niż reszta świata. Pamiętam jak GTA V wychodziło lata temu – wtedy kumpel pokazywał mi tę grę u siebie, ale mój ówczesny grat nie miał szans tego udźwignąć. Potem życie, praca, inne rzeczy na głowie i tak zleciało ponad dekadę. W końcu niedawno złożyłem konkretną maszynę, kupiłem grę i podszedłem do niej jak do świętości, z wypiekami na
źródło: obraz
Pobierz

Twoja stara.