Aktywne Wpisy
mam_spanko +623
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
rzzz +506
Jak sami Redzi piszą w oświadczeniu, ta gra będzie spatchowana i w końcu będzie działać lepiej, jednak zaufanie graczy do marki jaką jest Cdprojekt zostało już niestety zaprzepaszczone.
Coś ewidentnie poszło źle pod względem zarządzania w firmie i priorytety zamiast w wersje last genowe poszły nie wiadomo w sumie za bardzo gdzie, bo wersji stricte next genowej gry też nie ma.
Nie ważne jakby próbować bronić Cdprojektu, to niestety oszukali konsumentów. Wersji z podstawowych konsol nie było na żadnych zapowiedziach, a sami recenzenci nie mieli do nich dostępu(jedynie wersje pc-towe plus przy swojej recenzji nie mogli używać własnych nakręconych materiałów z gry). Ja sam personalnie nie kupuje gier w preorderach, dopóki nie jestem pewny że gra będzie działać na sprzęcie który posiadam, ale nie mogę tego wymagać od kilku milionów ludzi, którzy kupili grę w preorderze. Oni uwierzyli w obietnice, że Cyberpunk2077 będzie ukoronowaniem poprzedniej generacji, a na chwilę obecną nie mogą się nawet cieszyć wystarczająco płynną rozgrywką.
Cyberpunk2077 jest grą niestety przehajpowaną przez marketing. Sprzeda się teraz znakomicie, ale następne gry Redów już takiej siły przebicia na starcie mieć nie będą, bo graczom ciężko uwierzyć że dostaną gotowy produkt. W przeciwieństwie do EA czy Bethesdy, które wypuszczają gry często(niekoniecznie skończone z szemranymi zagrywkami dlc), Cdprojekt nie posiada tylu rozpoznawalnych ip i wydaje tylko jedną grę na kilka lat, by móc dalej budować swoją markę w świecie.
Szkoda, że wyszedł z tego taki pr-owy galimatias, bo moim zdaniem Cyberpunk jako gra sama w sobie jest świetna. Od wykreowanego świata po rozgrywkę, ale warstwa techniczna jest zbyt skopana, by można było to zaakceptować. Jedynie teraz czas może pokazać, jak gracze zareagują na następne projekty Cdprojektu.
#cyberpunk2077 #cyberpunk #gry #konsole #cdprojektred
@PanSpustoszenie: to tylko moja opinia na ten temat. Spadki na giełdzie są naprawdę duże, co było przy poprzednich przesunięciach premiery i jest teraz po recenzjach i oświadczeniu cdprojektu
btw - zgadzam się z twoim manifestem -przehajpowanyu produkt - muza swietna, technologicznie dno
Oczywiście nie bronie cdprojekt bo to co zrobili było słabe, nawet jeżeli nie mieli innego wyjścia. Jednak nie zgadzam się, że
Ci zamiast tego