Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki

Waszym zdaniem, w jakiej ramie czasowej dziewczyna powinna odpowiadać na wiadomości? W dzisiejszych czasach większość osób a szczególnie młodych ludzie mają telefon cały czas przy sobie. Nie rozumiem dlaczego moja dziewczyna (lvl 23) czasami odpisuje mi dopiero po 1-2 czasami 3h. Chodzi mi tu o dni wolne, bo paradoksalnie jak jest w pracy to odpisuje mi wcześniej.

Co za problem szybko odpisać? Zajmuje to około minuty. To że ktoś jest zajęty to żadna wymówka dla mnie, też jestem często zajęty ale dziewczynie staram się odpisać max do 15 minut, no chyba, że uprawiam sport albo biorę prysznic. Dla mnie to szacunek do drugiej osoby. Znajomemu czy tam komuś innemu można odpisac później ale ja i tak staram się odpisywać szybko.

Rozmawiałem z nią o tym już dwa razy i przeprosiła a dalej to samo.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fd5f2f57aca0b000b77f812
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: w sumie ciekawe pytanie. Też mam tak, że jesli ktos do mnie napisze to mam w głowie żeby mu w miare szybko odpisac. Jedynie, gdy jestem zajety to wtedy odpisuje po skonczeniu pracy/zajecia jakiegoś. Ciężko ocenić nie znając tej osoby. Myślę, że jeśli napiszesz w podobnym momencie ty do niej i np. jej znajomy jakiś i jemu odpisze po paru minutach, a tobie po paru h to ma w------e
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale są ludzie, którzy nie są przylepienia do telefonu 24/7 i im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej. Twoja dziewczyna tez ma swoje życie i sory, ale to nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku. Żeby nie było mówię to jako osoba, która tez miała z tym kiedyś problem, ale zrozumiałam, ze mój chłopak jest innym typem człowieka, odpisuje kiedy może, a takie pretensje tylko będą wam psuć atmosferę. Inna
  • Odpowiedz
czasami odpisuje mi dopiero po 1-2 czasami 3h

@AnonimoweMirkoWyznania: xDDDDDD
Gdyby chodziło o 3 dni, to mógłbyś się już niecierpliwić, ale godzinę czy dwie? Tyle czasu trwa obejrzenie filmu, przeczytanie kilku rozdziałów książki, spacer czy sprzątanie. Oczekujesz, że dziewczyna (czy ktokolwiek inny) rzuci się do telefonu w dowolnym momencie? Daj ludziom żyć, chłopie. Ja też nie odpisuję natychmiastowo, jeśli jestem zajęta, albo po prostu nie mam w danej chwili ochoty
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Umawiajcie sie na rozmawianie, będziecie dla siebie mieli wtedy zarezerwowany czas. Jak coś ważnego, to po prostu zadzwoń. Nawet w graniu w gry czy czytaniu książki takie przerywniki przeszkadzają, zwłaszcza, że niektórzy wolny czas przeznaczają na dłuższe aktywności.

Coś ważnego, to dzwonisz i tyle a na pierdzielenie o dupie Maryni, to się umawiajcie
  • Odpowiedz