Aktywne Wpisy

DoubleAxxis +146
źródło: temp_file1822743366629451477
Pobierz
SmiecGnoj +64
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz

#zwiazki
Waszym zdaniem, w jakiej ramie czasowej dziewczyna powinna odpowiadać na wiadomości? W dzisiejszych czasach większość osób a szczególnie młodych ludzie mają telefon cały czas przy sobie. Nie rozumiem dlaczego moja dziewczyna (lvl 23) czasami odpisuje mi dopiero po 1-2 czasami 3h. Chodzi mi tu o dni wolne, bo paradoksalnie jak jest w pracy to odpisuje mi wcześniej.
Co za problem szybko odpisać? Zajmuje to około minuty. To że ktoś jest zajęty to żadna wymówka dla mnie, też jestem często zajęty ale dziewczynie staram się odpisać max do 15 minut, no chyba, że uprawiam sport albo biorę prysznic. Dla mnie to szacunek do drugiej osoby. Znajomemu czy tam komuś innemu można odpisac później ale ja i tak staram się odpisywać szybko.
Rozmawiałem z nią o tym już dwa razy i przeprosiła a dalej to samo.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fd5f2f57aca0b000b77f812
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: xDDDDDD
Gdyby chodziło o 3 dni, to mógłbyś się już niecierpliwić, ale godzinę czy dwie? Tyle czasu trwa obejrzenie filmu, przeczytanie kilku rozdziałów książki, spacer czy sprzątanie. Oczekujesz, że dziewczyna (czy ktokolwiek inny) rzuci się do telefonu w dowolnym momencie? Daj ludziom żyć, chłopie. Ja też nie odpisuję natychmiastowo, jeśli jestem zajęta, albo po prostu nie mam w danej chwili ochoty
Coś ważnego, to dzwonisz i tyle a na pierdzielenie o dupie Maryni, to się umawiajcie