Wpis z mikrobloga

tak tylko przypomne....

https://spidersweb.pl/2019/11/red-dead-redemption-2-pc-bledy.html

Miał być strzał w dziesiątkę, wyszedł strzał w stopę. Red Dead Redemption 2 na PC to dramat

Zamiast wielkiego pecetowego święta radości, mamy wielki pecetowy festiwal wkur… no. Trudno się dziwić. Od wczoraj gracze z całego świata donoszą, iż Red Dead Redemption 2 na PC jest albo niegrywalny, albo sypie błędami z taką częstotliwością, że i tak odechciewa się grać.

i przypomnę jeszcze:

Niesamowita produkcja o wielkim rozmachu. Prace nad Red Dead Redemption 2 trwały osiem długich lat.

no tak więc ten tego... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#cyberpunk2077 #cp2077
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skolfild: spokojnie moga to jeszcze redzinwyciagnacnz dolka. Bardzo niewiele brakuje. Mi w ogole nie przeszkadza tło - jak sarenki w wiedzminie sie spownowaly? Pojecia nie mam. Tło to tło, ma gdzies tam byc sobie. Jak sie zaczyna sledzic to tło, to faktycznie niedopracowane zachowania ma. Nie rzutuje na gre, jak dla mnie.

Gra jest prześliczna. Poprawia npc i pare bagow i bedzie status arcydzieła.
  • Odpowiedz
@thomekh: AI trochę leży, albo nie leży bo wydaje mi się, że go nie ma. Takie minusy jak jakieś "NPC nie będą próbować ukraść swojego pojazdu z powrotem, jeśli mu go ukradniesz." mnie nie interesują, bo wow GTA to miało to tutaj też musi być xD
  • Odpowiedz
@skolfild: też to zauważyłem, w analogicznym okresie RDR2 miał znacznie gorszą ocenę na Steam, z czasem się z tego wygrzebali. Warto też rzucić okiem na oceny pecetowe na Metacritic, Cyberpunk ma już 2x więcej ocen i wyższą średnią.
  • Odpowiedz