Wpis z mikrobloga

@OddajButa123: Taki kanałów jest na polskim YT mnóstwo-zobaczcie na stare kanały zajmujące się minecraftem te 8-7 lat temu-po milion wyświetleń kiedyś, a teraz raptem 10k. Mówię oczywiście o tych które nie zmieniły formy i targetu.
  • Odpowiedz
@Kanjuro jakiś czas temu oglądałam sobie stare odcinki z ets2 z jakimiś ciekawymi tytułami od huśka w pracy, tak żeby sobie posłuchać co mówił, nostalgia weszła mocno
  • Odpowiedz
@Ogau co. Przecież Rojo był popularny dużo wcześniej, zanim jeszcze nagrywał z Izakiem. Popularność minęła, ale ma zapewne garstkę swoich stałych widzów.

Nie bardzo rozumiem po co gościa wyzywać, szkodliwego contentu nie robi, w przeciwieństwie do obecnej czołówki polskiego YT.
  • Odpowiedz
@OposAlien jak nie wchodzisz na profil od jakiegoś czasu to na karcie subskrypcje nie masz filmow z tego kanalu, raz na jakis czas sie przewinie, ale raczej dlatego ze ogladales cos podobnego
  • Odpowiedz
@EgzeQTroll: kiedyś z ciekawości zajrzałem na jeden z jego filmów i czytając komentarze, natknąłem się na perełki typu: " Rojo zasługujesz na więcej widzów. Takiego Friza oglądają miliony widzów. To nie sprawiedliwe."

A fakt jest taki, że moda która panowała na Roja 7-8 lat temu ewoluowała i większość widzów(dzieci) przeniosła swój obiekt zainteresowania na Friza. Za 3 lata będzie ktoś inny. Taki już los zabawiaczy najmłodszej widowni jutubowej.
  • Odpowiedz