Aktywne Wpisy
mandanda +17
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi

SzubiDubiDu +128

@vvvariacik: a koleś ma to w dupie i robi swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie lepiej badoo i tindera załozyć a nie na ulicy podbijać w jakichś ciemnościach? xD
nie neguję samego podbijania do lasek, jako przegryw-incel jestem na etapie poszukiwań co mogę zmienić w swoim życiu (szczególnie tym społecznym, już nawet nie chodzi o same laski), ale podbijanie z akurat takimi tekstami jest imo żenujące
@pijekubusplay: @familypet: to jest wszystko łatwe jak masz luz w dupie, nie spinasz się a panna wyczuwa twoją pewność siebie. Ja sobą nie potrafiłem być, trochę za sztywno poprowadziłem gadke ale zamierzam potrenować
eh, powtórzę się, nie neguję samego podchodzenia na ulicy do dziewczyn, po prostu uważam, że teksty przedstawione w tym konkretnym filmiku są strasznie cringowe, od gościa nie bije jakaś potężna pewność siebie, widać imo, że jest zestresowany, wstawiłem posta, licząc, że może wywiąże się jakaś ciekawa dyskusja, co robić, czego nie robić itp.
swoją drogą strasznie słabe jest z twojej strony wyzywanie od nieruchających inceli, bardzo lubię twojego bloga