Aktywne Wpisy

saintie +2
jak to jest, ze mozecie wygladac jak ja, byc super jak ja, miec duza dupe jak ja, cialo bogini jak ja a i tak i tak spedzac walentynki same, no jak to jest mozliwe? serio, nie rozumiem

jutokintumi +265
XDDD
#mecz
#mecz
źródło: temp_file6941462615707890775
Pobierz

gość pokazuje nagrania jak podbija do lasek na ulicy (może ustawione, nie wiem)
przecież to wygląda na giga cringe, siedząc przed komputerem i oglądając to czuję się niekomfortowo, a co dopiero jakbym sam miał atakować różową na ulicy w tak głupi sposób XD
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #podrywajzwykopem #pua #blackpill
@vvvariacik: a koleś ma to w dupie i robi swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie lepiej badoo i tindera załozyć a nie na ulicy podbijać w jakichś ciemnościach? xD
nie neguję samego podbijania do lasek, jako przegryw-incel jestem na etapie poszukiwań co mogę zmienić w swoim życiu (szczególnie tym społecznym, już nawet nie chodzi o same laski), ale podbijanie z akurat takimi tekstami jest imo żenujące
@pijekubusplay: @familypet: to jest wszystko łatwe jak masz luz w dupie, nie spinasz się a panna wyczuwa twoją pewność siebie. Ja sobą nie potrafiłem być, trochę za sztywno poprowadziłem gadke ale zamierzam potrenować
eh, powtórzę się, nie neguję samego podchodzenia na ulicy do dziewczyn, po prostu uważam, że teksty przedstawione w tym konkretnym filmiku są strasznie cringowe, od gościa nie bije jakaś potężna pewność siebie, widać imo, że jest zestresowany, wstawiłem posta, licząc, że może wywiąże się jakaś ciekawa dyskusja, co robić, czego nie robić itp.
swoją drogą strasznie słabe jest z twojej strony wyzywanie od nieruchających inceli, bardzo lubię twojego bloga
Sam nieraz zagadywałem laski z jakąś 20% skutecznością (w sensie z tyloma się umawiałem na randkę) i "przepraszam" jest generalnie najlepszą rzeczą jaką możesz powiedzieć na ulicy do laski, która Cię nie wiedzi - zwykłe nieinwazyjne zwrócenie na siebie uwagi. To bardziej jak "excuse me" niż "sorry"
@vvvariacik no bo nie dla psa to, wielu gości