Wpis z mikrobloga

@Nuggerath w przeciętnym polskim miasteczku więcej jeździ aut i szwenda się pieszych. Nie czuć ruchu i ścisku panującego w ogromnym mieście. Ruch uliczny na poziomie GTA5 albo nawet gorzej :/. I żeby nie było grę kupię tylko może za dwa lata jak naprawią wszystko i dadzą jakąś rozsądną cenę, mam nadzieję że fabularnie się wybroni.
  • Odpowiedz
@Szamotowy_Marian: No jakby mi dosrali korki jak w NYC w szczycie to pewnie w obrocie było by tylko metro gdyby było, albo fast travel, a tak to jest troche zwiedzania bez w----------a się co chwilę w kogoś. No i jakby d------i też aut i ludzi pod korek, to by się kompy ludziom popaliły. Imo balance pomiędzy gameplayem a fpsami - mogli by pewnie zoptymalizowac lepiej...ale giera wygląda naprawdę bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
@Jebiasz: Ustawienia jak podałem wyżej od ok 40-60 lock się wachają (w sumie nie wiem co wymusiło locka, bo v-sync off - może ustawienie DLSS, a może RT - nie grzebałem jeszcze, chciałem pograć). Wiadomo, że chciało by się więcej, no ale jest jak jest, wolę trochę mniej klatek ale klimat za to wylewa się z monitora przy high/ultra. Nie ma dużych dropów, raczej stabilne obniżanie i podwyższanie - totally
  • Odpowiedz