Wpis z mikrobloga

@MercedesBenizPolska: delle są zajebiste..... te za 8 koła, albo poleasingowe latitude za 1300, tak samo jak pewnie thinkapad :) :) Młody się pewnie wizualnie zapatrzył, że będzie miał nowego slim ultrabooka i z----ł :)

Sam osobiście nie byłem jakoś wybitnie nastawiony na używane kompy, dopóki w tamtym roku nie potrzebowałem czegoś mocnego, a nie chciałem wywalać kupy kasy. Niektóre sklepy robią fajną rzecz z poleasingowymi - wymiana klawiatury i obudowy wokół
  • Odpowiedz
Młody się odzywa że jakis felerny ten jego dell, (...) zawiasy ledwo zipią

@MercedesBenizPolska: Kurde tyle lat mam Delle i akurat jesli chodzi o wykonanie to muszę pochwalić. Dużo lepsze niż Asusy, HPki i reszta złomu. Thinkpady to klasa sama w sobie, ale ta jedna kwestia mi się nie zgadza we wpisie.
  • Odpowiedz
t440s

@MercedesBenizPolska: I tak j----e lenovo bo klei układy. W Carbonie X1 ciule nawet już BIOS przykleili.

Delle są ok, ale nie w takiej badziewnej konfiguracji jak opisujesz. Sporo ich dla klientów kupowałem i działają świetnie. No a w opisywanym przypadku to chyba nie ma za bardzo co komentować bo takiej konfiguracji sprzętowej nikomu bym nie polecił.

@leaving_meaning: Wszystkie multimedialne delle 6 do 8 generacji intela są badziewne.
  • Odpowiedz