Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@P83M: Pewnie op nie chciał być niemiły odrzucając zaproszenie na wesele. Miałem nie raz to samo. Nie lubię wesel, ale idę, żeby nie niszczyć sobie relacji towarzyskich z zapraszającą osobą.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Maly_Jasio: Idąc na wesele wiesz jak to będzie wyglądało. Jak idziesz z jakąś dupą na wesele i siedzisz przy stole w oczekiwaniu na powrót to nie psujesz relacji towarzyskich z zapraszającą osobą?
  • Odpowiedz
@P83M: ja tam wychodziłem zawsze na parkiet nawet przy badziewnej muzyce, ale nigdy nie robiłem tego z entuzjazmem. Po prostu w myśl: jesteś na weselu to sprawiaj wrażenie, że się dobrze bawisz. Wesele trzeba przemęczyć i tyle.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Maly_Jasio: No to takim zachowaniem chociaż nie zrobisz przykrości osobie towarzyszącej. Bo kiedy panna zabiera Cię na wesele i się na to godzisz to szkoda, żeby jej też psuć noc tym, że smutny przy stole się siedzi.
  • Odpowiedz
@P83M: nie no bez przesady :) dla szacunku osoby towarzyszącej i organizatorów trzeba się "bawić". Gdybym miał faktycznie tylko siedzieć przy stoliku to lepiej byłoby w ogóle nie przychodzić
  • Odpowiedz