Aktywne Wpisy
WielkiNos +656
Niewyobrażalna przemoc wobec psa uchwycona aparatem w smartfonie. Człowiek poszedł do biedronki na 5 minut po ziemniaki i zostawił przed sklepem wyposażonego w grube futro psa. W naturze taki pies spał by w lesie, ale tutaj według psich madek zaraz żywcem zamarznie. Co za okrucieństwo. Szok.
#psiarze #warszawa #bekazpodludzi #dogpill #julka #p0lka #bekazlewactwa
#psiarze #warszawa #bekazpodludzi #dogpill #julka #p0lka #bekazlewactwa
Bamboleo_Macadamia +1206
Jestem dumny że 15 października o 7:15 rano głosowałem na Pana Tuska. Udało nam się ocalić Polskę od losu białoruskiego narodu, który jest ogłupiany najtańszą wódą i propagandą.
#bekazpisu #przemyslenia #polityka
#bekazpisu #przemyslenia #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W komentarzach oczywiście prym wiodą p0lki wyśmiewające chłopaka.
Art. 197 KK
§ 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w § 1, doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
I co w takim razie z tym ściąganiem gumek przez facetów w trakcie, które niby jest przestępstwem zgwałcenia jak ktoś tam wrzucał linka z jakąs prawniczka, rozumiem że tak nie jest bo ten podstęp pojawia się już w trakcie obcowania, a więc do niego nie doprowadza, tak?
Komentarz usunięty przez autora
@NoMercyIncluded: Super porównanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) O ilu takich historiach słyszałeś? A ile razy słyszałeś o dzieciach z wpadki? Ciąża jest po prostu bardziej prawdopodobna i tyle, do tego prezerwatywa jest jedynym sposobem, żeby uchronić się przed różnymi choróbskami, o których zakażony może nawet nie
Nie wierz nikomu, tymbardziej różowym jeżeli chodzi o zabezpieczenia.
Czekam z niecierpliwością na tabletki 'anty' dla mężczyzn.
Uważajcie na siebie mordy i nie ufajcie różowym.
Ja kiedyś zaufałbym pewnej kobiecie, dałbym sobie za nią rękę uciąć, i wiesz co?
@Lucider5: przecież w Polsce aborcja jest legalna tylko w 3 przypadkach i wyrok
Tak samo jak decyzja kobiety o nie dokonaniu aborcji na chorym płodzie zmusza faceta do jego wychowania wbrew jego woli.
Czyli pomysł
W sumie od razu po stwierdzeniu, że wyrok TK jest spoko powinieneś trafić na czarną :/
I gdzie napisałem coś szokującego o gwałcie? Sytuacja z wpisu opa raczej gwałtem nie jest, tak mi się wydaje, tak samo jak sytuacja faceta który twierdzi że jest bezpłodny a